ClickCease

360 VR-video synchroniseren voor Samsung Gear VR

Er zijn veel manieren om uw evenement of uw publiek levendiger te maken. Bouw een cool uitziend decor, huur prachtige modellen of deel cadeautjes uit alsof het kerst is begin dit jaar. Er is echter een alternatief voor deze methoden. Een moderne, frisse en opvallende manier om de aandacht van uw publiek te trekken; Virtual reality, met de Samsung Gear VR.

Tussen de kabels en apparatuur die nodig zijn voor een HTC Vive-setup en de dunne “zelfgemaakte” charme van een Google Cardboard, vinden we de Samsung Gear VR. Dit is de ultieme VR-headset voor evenementen. We zijn fans van 360 video-weergave en de mogelijkheid om samen VR te kijken. De Gear VR is geweldig voor beide taken.

Waarom kiezen voor virtual reality?

Je kunt proberen indruk te maken op evenementen, maar je wordt altijd beperkt door de locatie, de beschikbare ruimte, je budget en misschien zelfs wettelijke grenzen. In virtual reality ben jij de baas. Er zijn geen wetten behalve degene die je zelf maakt. In virtual reality kun je jouw verhaal vertellen en het publiek laten zien wat voor jou belangrijk is. In de meeste gevallen gebruik je virtual reality-technologie als een individuele ervaring. Je kunt de Gear VR echter ook gebruiken voor gesynchroniseerde 360 ​​video-weergave in combinatie met ons VR Sync-systeem, zodat mensen samen VR kunnen kijken.

VR Expert | Samsung Gear VR

Wat is een Samsung Gear VR?

Samsung is een Zuid-Koreaans bedrijf dat bijna alles maakt; van wasmachines tot tanks voor het leger. In het Westen kennen we Samsung als een toonaangevende smartphone fabrikant. Het bedrijf dat Apple altijd probeert en vaak overtreft met nieuwe functies. Met virtual reality liep Samsung ver voor op de concurrentie.

De Gear VR is een innovatief stuk hardware dat een Galaxy-smartphone in een VR-headset verandert. Hoewel je niet de volledige “roomscale” virtual reality-ervaring krijgt, krijg je wel een draadloze VR-headset met een geweldig scherm voor 360 video-weergave. De prijs voor een Samsung Gear VR is redelijk redelijk voor wat het biedt. Als u meer units nodig heeft, kunt u overwegen deze apparatuur te huren.

Hoe kan de Gear VR worden gebruikt voor evenementen?

De Samsung Gear VR is niet de beste in echte VR-inhoud vanwege de mobiele processor en het ontbreken van diepte-tracking, maar er zijn enkele mogelijkheden waar deze VR-headset echt schittert:

VR-rondleidingen: deze presentaties kunnen worden ontworpen met zowel foto- als video-inhoud, een geweldige manier om een ​​rondleiding bij elk evenement te laten zien.

360 video afspelen: voor 360 video is de Gear VR geweldig dankzij het draadloze ontwerp. Gebruik de VR-headset zittend op een draaistoel voor de beste ervaring.

Samen VR bekijken: gesynchroniseerde VR is mogelijk met de Gear VR indien gekoppeld aan onze 360-video sync-box voor groepen. Hiermee creëer je een virtuele bioscoop met tientallen deelnemers die samen VR kunnen kijken.

VR Expert | Samsung Gear VR gebruik

Gesynchroniseerde VR voor Samsung Gear VR

De Samsung Gear VR is een gebruiksvriendelijke VR-headset die zijn ware potentieel laat zien wanneer hij wordt gebruikt met onze speciale 360-sync box voor groepen: VR-synchronisatie. De software maakt een gesynchroniseerde VR-ervaring op veel apparaten mogelijk en buitengewoon eenvoudig. Onder normale omstandigheden is een Gear VR-eenheid een unieke entiteit met een aantal beperkte online connectiviteit opties. Door onze software te gebruiken in combinatie met een master unit die de VR headsets aanstuurt, kan een groot publiek samen VR kijken.

Omdat elke kijker een Gear VR-headset nodig heeft, is de aanschaf van grote hoeveelheden onbetaalbaar. Daarom verhuren wij tientallen en zelfs honderden VR-headsets inclusief de benodigde Galaxy-telefoons, koptelefoons, de gesynchroniseerde VR-software en klantenondersteuning.

Weel je misschien meer weten over het huren van een Samsung Gear VR?

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.