ClickCease

Geselecteerd:

M400 Battery Travel Case

479,50

M400 Battery Travel Case

479,50 excl. BTW
  • Zakelijke offerte aanvragen
  • Geschikt voor de Vuzix M400
  • 1 jaar garantie

Levertijd: 15 werkdagen

Productinformatie M400 Battery Travel Case

De M400 Battery Travel Case is een accessoire dat is gemaakt om de Vuzix M400 Smart Glasses op te laden, te beschermen en te vervoeren. De Travel Case is gemaakt voor buitendienstmedewerkers, technici op locatie en soortgelijke toepassingen. De M400 Battery Travel Case heeft een aantal voordelen.

De M400 Battery Travel Case heeft een ingebouwde 20.000 mAh-batterij, genoeg om de M400 20 keer op te laden zonder dat de Battery Case zelf opnieuw moet worden opgeladen. Hierdoor is de case een aantal dagen te gebruiken zonder dat hij opgeladen hoeft te worden.

De Case kan ook functioneren als een voedingseenheid voor een opstelling op afstand, dankzij de opstelling van de stroomverdeling. Hierdoor kunnen maximaal 4 eenheden tegelijk worden opgeladen. Dit geldt ook voor andere kleine apparaten zoals powerbanks, hotspots en mobiele telefoons. De case wordt geleverd met een USB-muur adapter die kan worden aangesloten op een externe poort op de case.

De M400 Travel Case heeft een harde buitenschaal en is gebouwd om al uw apparatuur in ruwe omgevingen te beschermen en veilig te vervoeren. Het is de ideale koffer om uw Vuzix M400 veilig te vervoeren

De M400 Battery Travel Case biedt een handige compartimenten stelling die een efficiënte organisatie van uw componenten mogelijk maakt, ideaal voor veelvuldig reizen. De Travel Case heeft een grote achterzak, waarin een M400 met accessoires gemonteerd kan blijven en kan worden opgeladen zonder te worden beschadigd.

Wordt geleverd met

Vuzix reiskoffer met 20.000 mAh batterij, USB distributie hub, 2x USB-micro B oplaadkabels, 2x USB-C oplaadkabels, 1x AC adapter met USB-C kabel, verstelbare bandjes.

Lees meer >

Voordelen en nadelen

Makkelijk te vervoeren

Grote batterijcapaciteit

Veel opbergruimte

Mobiele installatie

Moet worden opgeladen

Productspecificaties

Merk: Vuzix Gewicht: Materiaal: EVA
Capaciteit: 20,000 mAh Uitgang: 2x Micro USB charging cables, 2x USB-C charging cables Kleur: Zwart
Geschikt voor: Vuzix M400 Invoer: USB-C Garantie: 1 jaar

Product services

Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >
Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >
Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.