ClickCease

Geselecteerd:

Merge Cube

24,75

Merge Cube

24,75 excl. BTW

Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Productinformatie Merge Cube

Met de Merge Cube kunnen digitale 3D-objecten worden bekeken met behulp van augmented reality-technologie. Dit creëert een compleet nieuwe manier van leren. Leerlingen kunnen bijvoorbeeld een sterrenstelsel, een DNA-molecuul of de kern van de aarde met hun eigen handen verkennen en er spelenderwijs over leren. Dit werkt met behulp van compatibele apps die gebruik maken van de camera van de smartphone of tablet. Om deze te kunnen gebruiken, moeten ook de bijbehorende licenties worden besteld.
De Merge Cube heeft de volgende voordelen:

Ten eerste bevordert de innovatieve en multisensorische leerervaring de interesse van leerlingen en helpt ervoor te zorgen dat het geleerde effectief wordt onthouden.

Ten tweede ontwikkelen leerlingen ruimtelijke intelligentie door het onderzoeken van en de interactie met de 3D-objecten. Sterke ruimtelijke vaardigheden helpen leerlingen later, vooral bij exacte vakken en wiskunde.

Ten derde biedt de Merge Cube een ongeëvenaarde multi-sensorische leerervaring. Visuele, auditieve, kinesthetische en tactiele zintuigen worden betrokken en getraind door de natuurlijke en intuïtieve manier van interactie met visuele leerinhoud.

Ten vierde zijn er met de bijbehorende licentie meer dan 1000 digitale leermiddelen en meer dan 100 interactieve wetenschapssimulaties beschikbaar.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Ideaal voor interactief leren

Werkt met recente Android en IOS smartphones

Gratis apps beschikbaar

Geen SDK beschikbaar

Product specificaties

Geschikt voor:Android & IOS Smartphone & tabletsGewicht:113 gram
Materiaal:35 Shore-zachtheid HE-schuimKleur:Grijs met zilver
Afmetingen:72mm x 72mm x 72mm

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
  • Jarenlange ervaring
  • Whitelabel support desk
  • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
  • Configureren van uw hardware
  • Installatie van uw content en applicaties
  • Direct aan de slag

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
  • Opbouw en installatie op locatie
  • Persoonlijke event medewerker
  • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

Merge cube

Zijn er gratis software opties beschikbaar?

Ja, Merge cube kan gebruikt worden met meerdere gratis software oplossingen zoals Hologlobe, Merge Explorer en een proefversie van Merge Edu.

Wat gebeurt er als ik de Merge cube laat vallen?

Niets! De Merge cube is gemaakt van duurzaam schuim dat licht veerkrachtig is. De kubus raakt niet beschadigd als hij valt, zelfs niet van grote hoogtes.

Welke software opties zijn er beschikbaar voor scholen?

U kunt de Merge Cube aanschaffen met Merge EDU, een softwareprogramma speciaal gemaakt voor gebruik in de klas. Wij bieden een klaslokaal licentie (30 gebruikers) en een schoolbrede licentie (gebruiker voor elke leerling op de school).

 

Met Merge EDU heeft u toegang tot alle trainingen en AR programma’s die voor de Merge kubus gemaakt zijn. Deze trainingsprogramma’s zijn ontworpen om goed te functioneren in het klaslokaal.

 

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.