ClickCease

Vraag een gratis AR trial aan

3 Daagse gratis trial om te testen, evalueren en de eerste stap om AR binnen uw organisatie te integreren

De 3 daagse trial periode is voorzien van een volledig schaalbare test- en trainingsperiode voor uw gewenste AR headset. Met de trial krijgt u:

3 daagse gratis trial om de headset te zien en te voelen

Hoe voelt de headset aan? Hoe goed is de audio? Hoe goed is de camera? Gebruik de trial om de headset te ontdekken.

Training en gebruiksaanwijzingen van een Expert

U ontvangt een uitgebreide training en walkthrough van een expert, die u op weg zal helpen met de headset.

Advies over verschillende software die u gelijk kunt testen

Onze headset komt met een variatie aan verschillende bedrijfssoftware, die u kunt testen om erachter te komen welke software het best past binnen uw use case.

Evaluatie na de trial periode

Na de trail periode bespreken we met u alle feedback en opmerkingen. Met deze feedback zullen we u helpen om het beste pakket in combinatie met services samen te stellen.

Wat ontvangt u met de headset:

Vraag nu een trial aan:

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het Trial process:

1. Kennismakingsgesprek

Aan het begin van het proces organiseren we eerst een virtuele ontmoeting. Tijdens deze ontmoeting doorlopen we de mogelijkheden en de capaciteiten van het toestel, de accessoires en beantwoorden we al uw vragen. We geven niet alleen productinformatie, maar informeren u ook over de verschillende softwareoplossingen die in combinatie met het apparaat mogelijk zijn. Ook bespreken we de use case van uw organisatie en de datum van uw proefperiode.

2. Testproces

Na de kennismaking biedt VR Expert een gratis proefperiode van drie dagen aan zodat u zelf kunt ervaren en testen wat de headset te bieden heeft. Zodra u het toestel heeft ontvangen, bieden wij u een korte training aan zodat u direct aan de slag kunt met de headset.

3. Evaluatie van de proefperiode

Aan het einde van de proefperiode verzamelen we alle relevante feedback. Op basis daarvan voeren wij eventuele wijzigingen door om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U kunt denken aan andere software-opties die beter aansluiten bij uw behoeften. Ook kunt u kijken of bepaalde accessoires beter bij uw situatie passen.

4. Opschalen

Zodra de beoordeling is afgerond en een akkoord is bereikt, helpen wij bij de integratie in uw organisatie. Denk aan extra informatie voor uw IT-afdeling, het samenstellen van een geprefabriceerd pakket dat direct in de fabriek kan worden afgeleverd, of extra begeleiding op maat.

Software Opties:

Remote Eye Logo AR Trial Page - VR Expert
Microsoft Teams Logo
Argus Logo Colour

We werken samen met:

Huawei logo
Adidas Logo
Rabobank
Pearle
Landal
Tele 2 logo
UN Emblem
Premier Tech
Rijkswaterstaat
Rituals
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.