ClickCease

3 Daagse Gratis Trial om te testen, evalueren en de eerste stap om AR binnen uw organisatie te integreren

De 3 daagse trial periode is voorzien van een volledig schaalbare test- en trainingsperiode voor uw gewenste AR headset. Met de trial krijgt u:

3 daagse gratis trial om de headset te zien en te voelen

Hoe voelt de headset aan? Hoe goed is de audio? Hoe goed is de camera? Gebruik de trial om de headset te ontdekken.

Training en gebruiksaanwijzingen van een Expert

U ontvangt een uitgebreide training en walkthrough van een expert, die u op weg zal helpen met de headset.

Advies over verschillende software die u gelijk kunt testen

Onze headset komt met een variatie aan verschillende bedrijfssoftware, die u kunt testen om erachter te komen welke software het best past binnen uw use case.

Evaluatie na de trial periode

Na de trail periode bespreken we met u alle feedback en opmerkingen. Met deze feedback zullen we u helpen om het beste pakket in combinatie met services samen te stellen.

Wat ontvangt u met de headset:

Vraag nu een trial aan:

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het Trial process:

1. Introductie Meeting

Om het proces af te trappen, beginnen we met het organiseren van een virtuele meeting. Tijdens deze virtuele meeting zullen we over de mogelijkheden en capaciteiten van de headset/accessoires gaan en beantwoorden we al uw vragen. We bieden niet alleen productinformatie aan, maar vertellen u ook graag over de verschillende software oplossingen die mogelijk zijn in combinatie met de headset. Ook zullen we de use case van uw organisatie doorneem en stemmen we een datum af voor de trial periode.

2. Trial Process

Na de introductie, biedt VR Expert een gratis 3-daagse trial periode aan, zodat u zelf kunt testen en ervaren wat de headset te bieden heeft. Wanneer u de headset heeft ontvangen, zullen we een korte training verschaffen, zodat u direct met de headset aan de slag kunt.

3. Evaluatie van de trial periode

Wanneer de trial periode is afgelopen, zullen we alle relevante feedback verzamelen. Gebaseerd op de feedback, zullen we eventuele aanpassingen aanbrengen om u van de beste service te kunnen voorzien. Hierbij kunt u denken aan bepaalde software opties die beter aansluiten op wat u in gedachten heeft, maar ook aan bepaalde accessoires die relevant kunnen zijn.

4. Opschalen

Wanneer de evaluatie is afgerond en een overeenkomst gemaakt is, helpen we u met de integratie binnen uw organisatie. Denk hierbij aan extra informatie voor uw IT afdeling, het creëren van kant en klare pakketten die direct naar de fabriek gestuurd kunnen worden of extra op maat gemaakte handleidingen.

Software Opties:

We werken samen met:

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.