ClickCease

Geselecteerd:

Magic Leap 1

2.499,-

Magic Leap 1

2.499,- excl. BTW

Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Productinformatie Magic Leap 1

De Magic Leap 1 is een binoculaire high-end augmented reality headset die 3D objecten kan projecteren in de wereld van de gebruiker. De Magic Leap 1 is geschikt voor verschillende soorten situaties zoals ontwerpprojecten, 3D visualisaties of trainingen.

De Magic Leap 1 heeft de volgende voordelen:

Ten eerste, de Magic Leap 1 ondersteunt “Spatial Mapping”, wat betekent dat het apparaat in staat is om een 3D-kaart van de omgeving te maken en objecten in de echte wereld te herkennen. Op deze manier kan het apparaat de omgeving begrijpen en er ook interactie mee hebben. Hierdoor is het ideaal voor de ontwikkeling van levensechte trainingen, simulaties en de visualisatie van 3D objecten.

Ten tweede is de Magic Leap 1 is in staat om uitgebreide en high-end applicaties aan te kunnen, dankzij de krachtige processing unit. De Magic Leap is in staat om zoveel kracht te benutten dankzij een extern apparaat genaamd de Lightpack die via een kabel is verbonden met de headset. De Lightpack geeft de Magic Leap 8GB RAM en 128GB interne opslagruimte.

Ten derde heeft de Magic Leap 1 een beeldscherm met een hoge resolutie dat gebruikers voorziet van 1280 x 960 pixels per oog. Daarnaast heeft de headset ook een verversingsfrequentie van 120 Hz, waardoor het beeld er scherp en vloeiend uitziet, wat vooral belangrijk is voor spatial mapping en hologrammen. Het beeldscherm biedt ook een diagonaal gezichtsveld van 50°, wat ongeveer hetzelfde is als het 52° gezichtsveld van de Hololens 2.

Ten vierde, de Magic Leap 1 controller maakt verschillende zeer nuttige situaties mogelijk. Je hebt niet langer alleen de richting van je zicht en de positie van je handen als inputs, maar ook 6DoF in het bewegen van de controller met drie knoppen en een trackpad. Afhankelijk van de situatie wordt de controller een laseraanwijzer of een handvat om objecten te verplaatsen en te draaien – de mogelijkheden zijn vergelijkbaar met de handbediening van VR-headsets. Het AR-apparaat ondersteunt ook hand tracking, eye tracking en voice tracking. De verschillende besturingsmogelijkheden maken het apparaat interessant voor veel verschillende gebieden en maakt het nog intuïtiever voor de gebruiker, aangezien de meesten gewend zijn aan een controller.

Met een gewicht van slechts 316g is de Magic Leap 1 zeer licht in vergelijking met de 380g van de Lenovo ThinkReality A6 en de 516g van zijn grootste concurrent, de Hololens 2. Hierdoor kan het gemakkelijk en zonder problemen voor lange periodes gedragen worden. De Lightpack weegt 425g en kan gemakkelijk aan je broekzak worden bevestigd.

Lees meer >

Voordelen en nadelen

8 GB RAM

Weegt slechts 316g

Verschillende invoermethoden

120Hz verversingssnelheid

Powerful computing dankzij de Lightpack

Scherp 1280x960 pixel per oog

Spatial mapping

De Lightpack moet altijd worden meegenomen

Kan niet gebruikt worden door mensen met een bril

Geen memory card ingangen

Productspecificaties

Ingebouwde display AR View Binoculair Geheugen 8GB RAM / 128GB interne opslag
Ingebouwde audio Gezchtsveld 40 graden Batterij 9600mAh
Standalone Gewicht 316 gram Batterijduur 3 uren
Ingebouwde audio Ja Controls Stem, oog tracking, hand tracking, controller
Microfoon Ja Besturingssysteem Lumin OS
Connectiviteit Wifi, Bluetooth Processor 3-core NVIDIA Parker SOC
Opladen USB-C Certificeringen CE
Camera 2MP, 1080P 30FPS video Garantie 1 jaar

Product services

Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >
Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >
Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.