Geselecteerd:

Magic Leap 1

2.499,-

Magic Leap 1

2.499,- excl. BTW

Levertijd: 1 werkdagen

Productinformatie Magic Leap 1

De Magic Leap 1 is een binoculaire high-end augmented reality headset die 3D objecten kan projecteren in de wereld van de gebruiker. De Magic Leap 1 is geschikt voor verschillende soorten situaties zoals ontwerpprojecten, 3D visualisaties of trainingen.

Voordelen van Magic Leap 1

Ten eerste, de Magic Leap 1 ondersteunt “Spatial Mapping”, wat betekent dat het apparaat in staat is om een 3D-kaart van de omgeving te maken en objecten in de echte wereld te herkennen. Op deze manier kan het apparaat de omgeving begrijpen en er ook interactie mee hebben. Hierdoor is het ideaal voor de ontwikkeling van levensechte trainingen, simulaties en de visualisatie van 3D objecten.

Ten tweede is de Magic Leap 1 is in staat om uitgebreide en high-end applicaties aan te kunnen, dankzij de krachtige processing unit. De Magic Leap is in staat om zoveel kracht te benutten dankzij een extern apparaat genaamd de Lightpack die via een kabel is verbonden met de headset. De Lightpack geeft de Magic Leap 8GB RAM en 128GB interne opslagruimte.

Ten derde heeft de Magic Leap 1 een beeldscherm met een hoge resolutie dat gebruikers voorziet van 1280 x 960 pixels per oog. Daarnaast heeft de headset ook een refresh rate van 120 Hz, waardoor het beeld er scherp en vloeiend uitziet, wat vooral belangrijk is voor spatial mapping en hologrammen. Het beeldscherm biedt ook een diagonaal gezichtsveld van 50°, wat ongeveer hetzelfde is als het 52° gezichtsveld van de Hololens 2.

Ten vierde maakt de Magic Leap 1 controller verschillende zeer nuttige situaties mogelijk. Je hebt niet langer alleen de richting van je zicht en de positie van je handen als inputs, maar ook 6DoF in het bewegen van de controller met drie knoppen en een trackpad. Afhankelijk van de situatie wordt de controller een laseraanwijzer of een handvat om objecten te verplaatsen en te draaien – de mogelijkheden zijn vergelijkbaar met de handbediening van VR-headsets. Het AR-apparaat ondersteunt ook hand tracking, eye tracking en voice tracking. De verschillende besturingsmogelijkheden maken het apparaat interessant voor veel verschillende gebieden en maakt het nog intuïtiever voor de gebruiker, aangezien de meesten gewend zijn aan een controller.

Met een gewicht van slechts 316g is de Magic Leap 1 zeer licht in vergelijking met de 380g van de Lenovo ThinkReality A6 en de 516g van zijn grootste concurrent, de Hololens 2. Hierdoor kan het gemakkelijk en zonder problemen voor lange periodes gedragen worden. De Lightpack weegt 425g en kan gemakkelijk aan je broekzak worden bevestigd.

Aanvullende informatie

Magic Leap One Nederland

VR Expert is een officiële reseller van de Magic Leap One in Nederland. Dit betekent dat onze experts advies, demo’s, installatie service en support kunnen leveren bij aanschaf van de Magic Leap headset. De prijs van de Magic Leap 1 is €2499.- excl. BTW.

Gratis proefperiode

Het is mogelijk om een gratis proefperiode aan te vragen voor de Magic Leap 1 bij VR Expert! Tijdens deze trial kunt u voor 3 dagen de headset uitproberen met applicaties die relevant voor uw situatie kunnen zijn. Ook is het mogelijk om de Magic Leap One op ons kantoor te proberen met een demo van een VR expert! Vul het formulier in of bel ons voor meer informatie.

Lees meer >

Voor en Nadelen

8 GB RAM

Weegt slechts 316g

Verschillende invoermethoden

120Hz verversingssnelheid

Powerful computing dankzij de Lightpack

Scherp 1280x960 pixel per oog

Spatial mapping

De Lightpack moet altijd worden meegenomen

Kan niet gebruikt worden door mensen met een bril

Geen memory card ingangen

Product specificaties

Ingebouwde displayAR ViewBinoculairGeheugen8GB RAM / 128GB interne opslag
Ingebouwde audioGezchtsveld40 gradenBatterij9600mAh
StandaloneGewicht316 gramBatterijduur3 uren
Ingebouwde audioJaControlsStem, oog tracking, hand tracking, controller
MicrofoonJaBesturingssysteemLumin OS
ConnectiviteitWifi, BluetoothProcessor3-core NVIDIA Parker SOC
OpladenUSB-CCertificeringenCE
Camera2MP, 1080P 30FPS videoGarantie1 jaar
Standaard meegeleverd:
/><noscript><img class=
1x Magic leap 11x Controller1x Voedingskabel + 1x Voedingsadapter + 1x Controller lader2x USB-C naar USB-C kabel1x Schouderriem + 1x Schoonmaakdoekje + 1x LanyardVR Expert Product Handleiding

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

Magic Leap 1

Wat voor AR zicht heeft de Magic Leap 1?

De Magic Leap 1 heeft een binoculair AR-zicht, dit betekent dat u met beide ogen door de headset kunt kijken.

Wat is de verversingssnelheid van de Magic Leap 1?

De verversingssnelheid van de Magic Leap 1 is 120 Hz.

Wat is het geheugen van de Magic Leap 1?

De Magic Leap 1 heeft 8GB RAM en een 128GB interne opslag.

Wat is het geheugen van de Magic Leap 1?

De Magic Leap 1 heeft 8GB RAM en een 128GB interne opslag.

Wat is het gezichtsveld (FOV) van de Magic Leap?

De FOV van de headset is 40 graden (horizontaal).

Wat is de levensduur van de batterij van de AR-headset?

De AR-headset heeft een batterijcapaciteit van 9600 mAh en een batterijlevensduur van 3 uur.

Hoe bedien je de Magic Leap 1?

U kunt de headset besturen met uw stem, eye tracking, hand tracking of met een controller.

Heeft deze AR headset een garantie?

Ja, de Magic Leap heeft een garantie van 1 jaar.

Bieden jullie trials aan voor de Magic Leap 1?

Ja, u kunt een gratis 3-daagse trial voor de Magic Leap 1 aanvragen via de volgende link: https://vr-expert.nl/ar-bril-trial/

Kun je de Magic Leap 1 huren?

Nee, u kunt de Magic Leap 1 niet huren bij VR Expert.

Wat is de prijs van de Magic Leap 1?

De Magic Leap 1 heeft bij VR Expert een prijs van 2499 euro, de kosten kunnen oplopen als er ook accessoires worden genomen.

Hoe bepaal ik welke maat van de Magic Leap 1 het beste bij mij past?

Om te bepalen welke maat van de Magic Leap 1 het beste is voor u, moet u uw IPD weten. IPD (Interpupillary Distance) is het verschil tussen uw pupillen gemeten in millimeters. Als uw IPD minder dan 65mm is, adviseren wij maat 1. Als uw IPD gelijk of hoger is dan 65 mm, adviseren wij maat 2. 

Er zijn 3 manieren om uw IPD te meten:

 1. Gebruik een online tool-app, zoals GlassesOn op Android of EyeMeasure voor iOS.
  1. GlassesON: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sixoversix.copyglass&hl=en&gl=US
  2. EyeMeasure: https://apps.apple.com/de/app/eye-measure%E3%83%BCpupillary-distance/id1596893847?l=en
 2. Meet uw IPD zelf. Ga op ongeveer 8 centimeter afstand van een spiegel staan en houd een liniaal tegen de spiegel onder de weerspiegeling van uw ogen. Sluit uw rechteroog en kijk in de pupil van uw linkeroog. Zet 0 op de liniaal op uw pupil. Sluit uw linkeroog en kijk in de pupil van uw rechteroog. De millimeter die overeenkomt met uw rechter pupil is uw IPD.
 3. Vraag het een oogarts

De meeste mensen gebruiken de maat 1 Magic Leap 1, dus wij raden aan maat 1 te kopen als het apparaat gedeeld gaat worden.

 

Wat voor soort display heeft de Magic Leap 1?

De Magic Leap is een binoculaire AR-headset met een transparant Waveguide display voor elk oog. De waveguide technologie maakt het mogelijk om content op het display te tonen terwijl de gebruiker er nog steeds doorheen kan kijken. De resolutie van het display is 1280 x 960 pixels per oog. Het display heeft ook een vernieuwingsfrequentie van 122 Hz.

Wat is de resolutie van het Magic Leap 1 scherm?

De resolutie van de Magic Leap 1 is 1280 x 960 pixels per oog. Ter vergelijking, de Hololens 2 heeft een resolutie van 2048 x 1080 pixels per oog. AR headsets met een hogere resolutie zorgen voor realistischere AR-ervaringen.

Welke veiligheidscertificaten heeft de Magic Leap 1?

De Magic Leap 1 heeft geen veiligheidscertificaten.

Wat is het gewicht van de Magic Leap 1?

De Magic Leap 1 weegt 316 gram. Dit is 250 gram lichter dan de Hololens 2. De Magic Leap 1 wordt bediend met de kracht van de Light Pack. De Light Pack weegt 425 gram en wordt via een kabel verbonden met de headset en kan bijvoorbeeld aan de broekzak worden bevestigd.

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.