ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

Magic Leap 2 Developer Pro Edition

5.065,- excl. BTW
Levertijd: 9 werkdagen

Productinformatie Magic Leap 2 Developer Pro Edition

De Magic Leap 2 met Developer Pro is hetzelfde product als de basisversie, maar met de volgende toegevoegde functies.

Het belangrijkste verschil is dat de Magic Leap 2 Developer Pro Edition is gebouwd om software-ontwikkelaars te ondersteunen bij het bouwen van Magic Leap 2 toepassingen door middel van toegang tot extra enterprise OS functies.

Ten eerste maakt de Developer Pro Edition het mogelijk om software vooraf uit te brengen en te testen, inclusief de mogelijkheid om applicaties van de Magic Leap 1 en andere AR-apparaten zoals de HoloLens 2 direct over te zetten naar de Magic Leap 2.

Ten tweede zal de Developer Pro Edition gebruikers toegang geven tot de developer resources portal van Magic Leap zelf, waar extra developer tools, voorbeeldprojecten en software beta updates beschikbaar zullen zijn voor gebruik.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Toegang tot extra Enterprise OS-functies

Vroege toegang tot updates

Eenvoudige portabiliteit van andere smart glasses

Toegang tot middelen voor ontwikkelaars

Android-besturingssysteem gemakkelijk aanpasbaar

Prijs vergeleken met Basisversie

Lightpack moet u altijd meenemen

Product specificaties

Ingebouwde Display AR View: Binoculair Connectiviteit: WiFi / Bluetooth
Ingebouwde Audio Platform: Magic Leap OS / Open Android System Controls: Stem / Oog tracking / Hand tracking / Controller
Ingebouwde Microfoon Camera: 12.6MP / 4K 30FPS Video Gewicht: 586 Gram
Standalone Input: USB-C Batterijduur: 3.5 Uren
Field of View: 70 Graden Certificeringen: CE
CPU: AMD Quad-core Zen2 x86 Garantie: 1 Jaar
Geheugen: 256GB Intern Geheugen / 16GB RAM
Standaard Meegeleverd:
/></p><p><img decoding=
1x Magic Leap 2 Brillen 1x Magic Leap 2 Controller 1x USB-C Voedingskabel 1x Controller Lader 1x USB-C Voedingsadapter 2x USB-C naar USB-C Kabel 1x Schouderriem 1x Schoonmaakdoekje 1x Lanyard VR Expert Product Handleiding

Product accessoires

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

magic leap 2

Wat is het verschil tussen de verschillende Magic Leap 2 versies?

Bij VR Expert bieden we 3 versies van de Magic Leap 2 aan; het basismodel, de Magic Leap 2 Enterprise edition en de Developer pro edition.

Magic Leap 2 Enterprise editie

De Enterprise editie heeft dezelfde kenmerken als het Base model met 1 verschil; in plaats van een garantieperiode van 1 jaar heeft de Enterprise editie 2 jaar garantie waardoor u 2 jaar gratis reparaties of vervanging krijgt wanneer uw toestellen defect raken.

Magic Leap 2 Developer Pro editie

De Developer pro-versie van de Magic Leap biedt dezelfde functionaliteiten van het basismodel, maar met inbegrepen ondersteuning voor ontwikkelaars. Met deze versie kunnen ontwikkelaars hun software pre-releasen en testen en elke toepassing van de Magic Leap 1 of Hololens overzetten op de Magic Leap 2. Het geeft gebruikers ook toegang tot het ontwikkelaarsportaal van de Magic Leap met extra tools, samples en bèta-updates.

Hoe bepaal ik welk formaat van de Magic Leap 2 het beste bij mij past?

Om te bepalen welk formaat van de Magic Leap 2 het beste bij u past, moet u uw IPD kennen. IPD (Interpupillary Distance) is het verschil tussen uw pupillen gemeten in millimeters. Als uw IPD minder dan 65 mm is, raden wij maat 1 aan. Is uw IPD gelijk of groter is dan 65 mm, dan raden wij maat 2 aan. 

Er zijn 3 manieren om uw IPD te meten:

Hoe bedien je de Magic Leap 2?

U kunt de headset bedienen met uw stem, eye tracking, hand tracking of met de Magic Leap 2 controller.

Biedt u een trail aan voor de Magic Leap 2?

Ja, u kunt de Magic Leap 2 gratis 3 dagen uitproberen via de volgende link: https://vr-expert.nl/ar-bril-trial/.

Wat is de verversingssnelheid van de Magic Leap 2?

De refresh rate van het Magic Leap 2 scherm is 120 Hz, dit is dezelfde refresh rate als de Magic Leap 1.

Wat is het gezichtsveld (FoV) van de Magic Leap 2?

Het gezichtsveld (FoV) van de Magic Leap 2 is 70 graden. Dit is 20 graden meer in vergelijking met de Magic Leap 1. Met 70 graden voelt de Magic Leap 2 een stuk immersiever aan met meer objecten en interacties mogelijk op het scherm.

Wat is het gewicht van de Magic Leap 2?

De Magic Leap 1 weegt 260 gram. Dit is 306 gram lichter dan de Hololens 2. De Magic Leap 2 werkt met de rekenkracht van het Light Pack. Het Light Pack weegt 425 gram en is via een kabel verbonden met de headset en kan bijvoorbeeld aan de broekzak worden bevestigd.

Wat is de resolutie van het Magic Leap 2 display?

De resolutie van de Magic Leap 1 is 1536×1856 pixels per oog. Ter vergelijking, de Hololens 2 heeft een resolutie van 2048 x 1080 pixels per oog. AR-headsets met een hogere resolutie zorgen voor realistischere AR-ervaringen.

Wat is de batterij levensduur van de Magic Leap 2?

De batterij van de Magic Leap 2 gaat bij continu gebruik ongeveer 3,5 uur mee. Het duurt ongeveer 7 uur in de slaapstand.

Wat is het geheugen van de Magic Leap 2?

De Magic Leap 2 heeft 16GB RAM-geheugen en een interne opslag van 256GB. Beide waarden zijn het dubbele van de Magic Leap 1 met 8GB RAM en 128GB opslag.

Wat voor soort AR-weergave heeft de Magic Leap 2?

De Magic Leap 2 heeft een binoculaire AR-weergave, dit betekent dat je met beide ogen door de headset kunt kijken. Hij heeft een resolutie van 1440 x 1760 pixels met een helderheid van 20 tot 2000 nits.

×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.