ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

Microsoft Hololens 2

3.588,-

Levertijd: 10 werkdagen

Services

Installation Service AR device Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of software te installeren.

Support Service 1 Year AR Device Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

3.588,-

Levertijd: 10 werkdagen

Productinformatie Microsoft Hololens 2

De HoloLens 2 is een high end augmented reality bril waar 3D objecten in de werkelijke wereld geplaatst kunnen worden. Hierdoor is HoloLens 2 geschikt voor 3D visualisatie, remote expert toepassingen simulaties en trainingen.

De Hololens 2 heeft drie voordelen.

De HoloLens 2 heeft een uitstekende ”spatial mapping” techniek door de 4 diepte camera’s. Hierdoor kan de HoloLens 2 objecten en oppervlakken in de werkelijkheid te detecteren. Dit is ideaal voor het ontwikkelen van levensechte trainingen, simulaties en het visualiseren van 3D objecten.

Hiernaast is de HoloLens 2 in staat 3d objecten in de ruimtes te onthouden. Hierdoor kunnen trainingen en simulaties vooraf worden ingesteld waarna die onthouden wordt.

De HoloLens 2 wordt met handgebaren bediend. In tegenstelling tot de Hololens 1 heeft de Hololens 2 ook een virtueel keyboard waardoor hij nog makkelijker te bedienen is. Daarnaast heeft de HoloLens 2 ook spraakherkenning waardoor je hem eventueel handsfree kan bedienen.

Op de Hololens 2 is Remote Assist 365 beschikbaar. Hier valt onder andere Microsoft Teams onder. Dit is te gebruiken met bestaande Microsoft Teams accounts. Daarnaast is een koppeling met technische software, zoals Revit, in veel gevallen mogelijk. Dit kan gebruikt worden voor ruimtelijke ontwikkeling en visualisatie doeleinden.

Aanvullende informatie

De Hololens 2 kost op dit moment €3588,- excl. BTW. Hierbij zitten wel enkele accessoires zoals de overhead strap, een oplaadblokje en kabel, een draagbare koffer, een microfiber doekje en een VR Expert product handleiding. VR Expert is een officiële reseller van de Hololens in Nederland.

De besturingssysteem van de HoloLens 2 is Microsoft OS, ook heeft het ondersteuning van Microsoft platformen. De batterij duur is 2-3 uur.

De Hololens 2 uitproberen

VR Expert biedt een gratis proefperiode voor de Hololens 2. Dit kan met een 3 daagse trial bij u op locatie, hierbij worden voor u relevante applicaties voor geïnstalleerd om de mogelijkheden van de headset te ontdekken. Daarnaast is het ook mogelijk een demo te krijgen op on kantoor door een van onze VR experts. Neem contact op of bel ons voor meer informatie!

 

Lees meer >

Voor en Nadelen

Spatial mapping

Ruimtes onthouden (cloud)

Navigatie met handgebaren en stem

Ondersteuning van Microsoft platformen

Batterijduur van 2-3 uur

Geen IP certificering

Display is beïnvloedbaar door zonlicht

Product specificaties

Ingebouwde Display AR View: Binoculair Connectiviteit: WiFi / Bluetooth/ GPS
Ingebouwde Audio Platform: Microsoft OS Controls: Handgebaren / Oogtracking / Hoofdbeweging / Stem
Ingebouwde Microfoon Camera: 8MP / 1080p Video Gewicht: 566 Gram
Standalone Input: USB-C Batterijduur: 2-3 Uren
Field of View: 52 Graden Certificeringen: EN66
CPU: Snapdragon 850 Garantie: 1 Jaar
Geheugen: 64GB Intern Geheugen / 4GB RAM
Standaard Meegeleverd:
1x Microsoft HoloLens 2 Bril 1x Oplaadblok 1x USB-C 3.0 Kabel 1x Overhead Strap 1x Draagtas VR Expert Handleiding

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben

FAQ

Microsoft Hololens 2

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.