ClickCease

Geselecteerd:

RealWear Navigator 500

2.060,-

RealWear Navigator 500

2.060,- excl. BTW

Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Productinformatie RealWear Navigator 500

De RealWear Navigator 500 is de volgende generatie robuuste monoculaire smart glass die moderne frontline werkers de beschikking geeft over expertise op afstand. De AR-headset kan handsfree worden bediend dankzij de uitstekende stembediening. De Navigator 500 is bij uitstek geschikt voor gebruik bij inspecties, onderhoud of reparaties. Bedrijven profiteren van effectievere en kostenefficiëntere workflows door het gebruik van het apparaat.

De RealWear Navigator 500 heeft de volgende voordelen:

Ten eerste kan de RealWear Navigator 500 handsfree worden bediend door het gebruik van spraakbesturing. Het apparaat heeft de beste stembediening op de markt en de ruisonderdrukkende microfoons kunnen omgevingsgeluid tot 100db wegfilteren. Door het gebruik van de ruisonderdrukkende microfoons kunnen de frontline werkers zelfs in de meest rumoerige omgevingen nog steeds goed worden verstaan door deskundigen op afstand.

Ten tweede kan de camera van de Navigator 500 foto’s maken met een resolutie van 48 MP. Geen enkel ander smart glass op de markt heeft dit hoge aantal megapixels, dat overeenkomt met dat van professionele camera’s. De camera heeft ook een videokwaliteit van 1080p en ondersteunt 60 frames per seconde. Deze video kwaliteit zorgt voor vloeiende beelden, zelfs tijdens snellere bewegingen van de werknemer, en maakt ondersteuning sessies op afstand met hoge resolutie mogelijk.

Ten derde is de RealWear Navigator 500 gemaakt voor gebruik in de zware industrie dankzij de veiligheidscertificaten. Dankzij de IP66-certificering is het apparaat beschermd tegen het binnendringen van stof en water. Bovendien is de Navigator 500 getest op vallen van maximaal 2 meter.

Ten vierde wordt de RealWear Navigator standaard geleverd met de RealWear werkband, waardoor het apparaat comfortabel is om gedurende langere perioden te dragen. Om het apparaat nog comfortabeler te maken, is het gewicht van de Navigator 500 in vergelijking met de RealWear HMT-1 teruggebracht van 380 gram naar 272 gram.

Ten vijfde zijn de processor en het RAM-geheugen verbeterd ten opzichte van de RealWear HMT-1. De nieuwere Snapdragon 662 is geïnstalleerd in de RealWear Navigator samen met 4 GB RAM. Hierdoor kunnen zelfs meer veeleisende applicaties worden uitgevoerd.

Ten zesde kan de microfoonarm van de RealWear Navigator nu nog eenvoudiger worden versteld en zorgt het ervoor dat het display beter aan het oog van de gebruiker kan worden aangepast. Hierdoor past het display perfect bij elke hoofdvorm en kan het display goed worden gezien.

Lees meer >

Voordelen en nadelen

Uitstekende spraakbediening

Robuust ontwerp

Ruisonderdrukking tot 100db

Gemakkelijk instelbaar display

Workband inbegrepen

48 MP camera

Geen 4K video-opname

Alleen spraakbediening

Productspecificaties

Ingebouwde display AR View Monoculair Geheugen 64GB / 4GB RAM
Ingebouwde audio Gezichtsveld 20 graden Batterij 2,600 mAh
Standalone Gewicht 272 gram Batterijduur Tot 8 uur
Ingebouwde audio Ja Controls Stem, Blik
Microfoon Ja (geluidswerend tot 100db) Besturingssysteem Android 11 (AOSP) + WearHF handenvrij interface
Connectiviteit WiFi, Bluetooth, GPS, IMU Processor 2.0 GHz 8-core Qualcomm® SnapdragonTM 662 met Adreno 610 GPU – OpenGL® ES 3.2 & OpenCLTM 2.0
Opladen USB-C Certificeringen CSA C1-D1, PPE support, IP66 (waterdicht en stofbestendig)
Camera 48MP, 1080p 60fps video Garantie 1 jaar
Standaard meegeleverd:
 data-lazy-src=
1x RealWear Navigator 500 1x USB-C 3.0 kabel 1x Verwisselbare batterij 1x Workband en 1x Rear Head Pad VR Expert Handleiding

Product Accessoires

Product services

Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >
Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >

FAQ

RealWear Navigator 500

Biedt u trials aan voor de RealWear Navigator 500?

Ja, VR Expert biedt een gratis 3-daagse trial aan van de RealWear Navigator 500, u kunt meer informatie vinden over de trial en deze aanvragen via de volgende pagina https://vr-expert.nl/ar-bril-trial/

Wat is de prijs van de RealWear Navigator 500?

De prijs van de RealWear Navigator 500 is 2060 euro bij VR Expert. De prijs van de RealWear Navigator 500 kan oplopen afhankelijk van de afgenomen diensten of accessoires.

Is het mogelijk om de RealWear Navigator 500 te huren?

Nee, u kunt de RealWear Navigator 500 niet huren bij VR Expert.

Wat is het gewicht van de RealWear Navigator 500?

De RealWear Navigator 500 heeft een gewicht van 272 gram.

Wat is de resolutie van het RealWear Navigator 500 display?

Het display van de RealWear Navigator 500 heeft een resolutie van 854px x 480px. Het display kan zowel voor het linker- als het rechteroog gedragen worden en is eenvoudig verstelbaar. 

Wat voor display heeft de RealWear Navigator 500?

De RealWear Navigator 500 heeft een klein LCD display met een resolutie van 854×480 pixels en wordt ofwel voor het linker, ofwel voor het rechter oog gepositioneerd. Het display is ontworpen om, in de meeste gevallen, onder het gezichtsveld van de gebruiker te vallen en is zeer robuust. 

Wat is de resolutie van de camera van de RealWear Navigator 500?

De camera van de RealWear Navigator 500 is 48 megapixels. De camera kan foto’s vastleggen in 48MP en video’s in 1080p en 60fps.

Menu sluiten
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.