ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice

AR OP EVENTS

Indruk maken op een event? Dat klinkt als AR.

AR Sprekers, workshops en AR Demonstraties

Augmented Reality maakt indruk. VR Expert heeft veel ervaring met events. Op een event je merk associëren met nieuwe technologie van AR? Augmented Reality maakt indruk. Zeker op events.

AR Workhops

In een interactieve AR Workshop voor bedrijven leren deelnemers alle mogelijkheden van Augemted Reality kennen.

AR Workshops

VR Expert verzorgt Augmented Reality Workshops. Op locatie, of bij AR Experts in Utrecht. Interesse? Bekijk de workshops pagina.

Wat is AR? En wat kan ik (of mijn bedrijf) er mee?

AR Demonstraties

AR is niet alleen een leuke nieuwigheid. In het bedrijfsleven zijn er vele toepassingen denkbaar. Leer AR volledig kennen met een AR Workshop.

Alle in‘s en out‘s in één middag uitgelegd door de VR Expert?

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Neem contact op met onze experts

Van de laagste prijs tot de meeste mogelijkheden

Op locatie, of bij VR Expert

De AR Workshops kunnen worden verzorgd op locatie, of bij VR Expert in Utrecht.

Verbeteren op kwaliteit, kwantiteit, snelheid en flexibiliteit?

Welke bril, welke app, welk doel?

Voor informatie rondom alle mogelijkheden binnen AR ben je bij VR Expert aan het juiste adres. VR Expert heeft AR app ontwikkelaars in huis, waardoor we alle kennis over de mogelijkheden van AR in huis hebben. En die delen we graag met je.

LEF

Wij presenteerden onze RWS AR applicatie, waarmee bezoekers op visuele en interactieve wijze informatie verkrijgen over onder andere vluchtroutes en leidingen.

AR: een onvergetelijke ervaring

Ook werd onze GIS applicatie getoond, waarbij bezoekers real time kunnen plannen en bouwen in virtual reality. Tenslotte was onze graafmachine simulator aanwezig om bezoekers de toekomst van simulatie & educatie te laten ervaren. Ons team stond op het evenement klaar om de bezoekers te begeleiden waar nodig.

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Neem contact op met onze experts

PWC

Voor de Belgische tak van PWC organiseerden wij de afgelopen jaren meerdere events in Antwerpen en Brussel. Tijdens elk event stond een ander thema centraal en zorgden wij voor passende content, zoals racen, vliegen en een 360 graden workshop.

Ook bleken ze geïnteresseerd in Augmented Reality, met onze aanwezigheid op een event tot gevolg. PWC heeft het inmiddels allemaal gezien!

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.