Bedrijven achter Star Trek & Street View werken aan vr film

Virtual reality cinema wordt serious business. Deze week kondigde Jaunt al project NEO aan vandaag werd bekend dat er een vr film van formaat in de maak is. De bedrijven achter Star Trek en Google Streetview verenigen zich in Roddenberry Entertainment om de film White Room: 02B3 tot leven te brengen.

White Room 02B3

De film draait om zes vreemden die wakker worden in een witte kamer en uiteindelijk ontdekken dat zij onderdeel uitmaken van experiment dat de mensheid kan veranderen.  Ja, een vrij vage en generieke omschrijving maar de film heeft al enkel (inter)nationale prijzen in de wacht gesleept. Wij waren dus zeer benieuwd en hebben de teaser even gecheckt, die je hieronder kunt zien.

Je ziet (zoals verwacht) een aantal mensen in een witte kamer aan een tafel zitten die beginnen de discussiëren wat ze er doen.  Er ligt een pistool op tafel en wordt flink wat afgeschreeuwd. Lijkt ons een prima setting voor een interessante vr film.

White Room: 02B3 komt in Augustus beschikbaar als applicatie in de Google Play store, Apple’s App Store en later ook voor de Oculus Rift en Samsung Gear VR voor zo’n 3 euro. Hoelang de film duurt is nog onbekend maar het is wel duidelijk dat de makers vaker gaan werken aan dergelijk video’s.

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.