ClickCease

Beste 10 spellen op de Pico 4 VR Headset

VR Expert - Pico 4 Games

Een van de meest voorkomende vragen die we krijgen als er nieuwe VR-headsets uitkomen, is welke games en demo’s moet ik spelen? Met de Pico 4 is het niet anders. Dus na weken spelen en testen heb ik een lijst samengesteld van de beste 10 games en demo’s om te spelen op de Pico 4 VR-headset

Disclaimer, de lijst staat niet op volgorde en bestaat uit games uit de Pico store en SteamVR platformen. 

Tabel met de 10 beste games en demo’s op de Pico 4

Naam Genre Platform
A Fisherman’s Tale Verhalend avontuur, fysicapuzzel Pico Store
A Township Tale MMORPG adventure-survival SteamVR
Cubism Ontspannende puzzel Pico Store
DEMEO tabletop RPG, co-op, party game Pico Store
Green Hell VR Adventure-survival SteamVR
Microsoft Flight Simulator Vluchtsimulator SteamVR
Ragnarock Ritmespel Pico Store
Superhot VR Puzzle-shooter Pico Store
SWARM Action-shooter Pico Store
Walkabout: VR Minigolf Arcade sports, minigolf Pico Store

A Fisherman’s Tale

Platform: Pico Store

Genre: Verhaalgedreven avontuur, fysicapuzzel

A Fisherman’s Tale, dat in 2019 de prijs voor VR-game van het jaar won, is een boeiend verhaalgedreven VR-avontuur en fysicapuzzel.

A Township Tale

Platform: SteamVR

Genre: MMORPG adventure-survival

A Township Tale is een spel waarin u een stad vanaf nul opbouwt en vijanden bestrijdt met steeds geavanceerdere wapens en uitrusting. Een waarschuwing: A Township Tale is een early-access game, wat betekent dat er voortdurend nieuwe functies worden toegevoegd en dat er nog steeds bugs worden verholpen. Dat gezegd hebbende, biedt deze open-wereld online adventure/survival game iets echt eye-opening en unieks in VR gaming, waardoor het potentieel ervan het ondersteunen waard is.

Cubism

Platform: Pico Store

Genre: Ontspannende puzzel

Hoewel het misschien een F2P-spel voor smartphones lijkt, is Cubism eigenlijk een fascinerend en rustgevend puzzelspel. Stel uw ruimtelijk inzicht op de proef met 90 kubusuitdagingen die kunnen worden voltooid met behulp van de ingebouwde handvolgfunctie van de Pico 4.

DEMEO

Platform: Pico Store

Genre: Tabletop RPG, co-op, party game

Geïnspireerd door tabletop RPG’s zoals Dungeons & Dragons, plaatst deze co-op party VR game je in willekeurig gegenereerde kerkers die 5 minuten tot 2 uur duren. Dus als je je tabletop RPG gaming naar een hoger niveau wilt tillen met je vrienden, dan voegt Resolution Games – de ontwikkelaar – voortdurend nieuwe content toe aan de titel.

Green Hell VR

Platform: SteamVR

Genre: Adventure-survival

Vissen, jagen, bouwen en verkennen; Green Hell VR geeft je een ongelooflijke survivalervaring in virtual reality. Je speelt als Jake Higgins, een antropoloog, die het Amazonewoud in stapt waar je schuilplaatsen moet bouwen en verschillende gereedschappen moet gebruiken om te overleven. Het landschap is zowel dodelijk als prachtig, en je zult ontdekken dat er meer is dan je denkt in dit verhaal.

Microsoft Flight Simulator

Platform: SteamVR

Genre: Vlucht Simulator

Vlieg rond de wereld en ga op reis vanuit uw huis. Voor de ontwikkeling van Microsoft Flight Simulator heeft Microsoft meer dan twee petabytes aan echte kaartgegevens van de satellietwereld gebruikt om deze ontzagwekkende en meeslepende vluchtsimulator te maken. Maar pas op, het is een bedrieglijk boeiend VR-spel: als u ooit Euro Truck Simulator hebt gespeeld, weet u waar ik het over heb.

Ragnarock

Platform: Pico Store

Genre: Ritme Spel

Ragnarock is een VR-ritmegame gebaseerd op thema’s uit de Vikingen en de Noordse mythologie vermengd met Finse metalmuziek. Spelers besturen hun longship op basis van hun prestaties op de pompende heavy en rockmuziek. Het is een riff op het Beat Saber ritmegame genre, en wij zijn er helemaal voor!

Superhot VR

Platform: Pico Store

Genre: Puzzle-shooter

Ondanks de leeftijd van een half decennium is de gestileerde art-direction van grijstinten met knallende oranje figuren tijdloos. Superhot VR is de originele puzzel-shooter game naar een hoger niveau getild, omdat de tijd alleen beweegt als je beweegt, waardoor je verandert in een first-person Max Payne of The Matrix slow-motion shootout scene. Dit spel is een must.

SWARM 

Platform: Pico Store

Genre: Action-Shooter

De hartveroverende actieshooter met grijphaakmechanismen laat je voelen als Levi uit Attack on Titan. Kortom, je zult tijdens elke speelsessie met SWARM aan je Neo 4 headset gekluisterd zitten. Houd er wel rekening mee dat het spannend is om drones in de lucht neer te schieten, maar dat je er ook duizelig van kunt worden.

Walkabout: VR Minigolf

Platform: Pico Store

Genre: Arcade sports, minigolf

Walkabout Mini Golf brengt u naar een tropisch paradijs, een kasteelruïne met sneeuwtoppen en een dorre woestijn terwijl u solide minigolfmechanismen ervaart. Met andere woorden, als u wilt dat de grillige en fantastische niveaus van het echte minigolf overgaan in de virtuele realiteitswerelden waarin u zich bevindt, dan is Walkabout: VR Minigolf een aanrader.

Als u denkt dat we games hebben gemist of als u het niet eens bent met een van de games in de lijst, laat het ons dan weten in de reacties hieronder.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
Je bent nu op de zakelijke Nederlandse site
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.