Prio VR

Dit apparaat lijkt op qua opzet op het STEM System.  Diverse bewegingssensoren zorgen dat de bewegingen die je maakt vertaalt worden naar virtual reality. Grote verschil is dat PRIO VR een pak is dat je aantrekt.  Dit pak zorgt dat de zogenaamde trackers precies op de juiste plek op je lichaam zitten. Het harnas is voor de rest draadloos en heeft volgens de makers een zeer lage latency.

PrioVR is verkrijgbaar in 3 versies, de Core, de Lite en de Pro, deze werken allemaal draadloos en zijn onderling compatibel. Je hoeft dus niet telkens een nieuw set te komen maar je kunt naar wens aanvullen. PrioVR is draadloos, ondersteunt verschillende simultane gebruikers en werkt zowel binnen als buiten en in besloten ruimtes van elke grootte.

Alle pakketten bevatten twee handcontrollers met actieknoppen, trekkers en joysticks. De joysticks geven je de vrijheid om gemakkelijk door grote werelden te navigeren zonder ‘echt’ te wandelen terwijl de trekker ideaal is voor shooters. Alle PrioVR pakketten bevatten demo spellen zodat je de vrijheid van “full-body gaming” al vanaf dag 1 kan ervaren. Dit is één van de beste controllers om volledige vrijheid in virtual reality te ervaren.

Releasedate & Prijs

De set met 8 sensoren kost $289 dollar, voor 12 sensoren betaal je $369 dollar en de duurste met 17 sensoren kost $429 euro. Je kunt Prio VR dit jaar kopen via de site van de fabrikant.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Reageer!