Top multiplayer games voor Oculus Go

Oculus Go biedt talloze games en apps om van te genieten. Alleen spelen is echter iets dat we altijd kunnen doen, ongeacht het apparaat waarop we ons bevinden.

Bij een oculus go huren hoort goede content. Als je budget hebt, is een 360 video laten maken een goede optie. Maar als dat niet zo is, komt deze lijst ideaal uit.

De beste multiplayer games voor Oculus Go

Na dat idee tijdens Facebook’s F8 over de “connectie met je vrienden en familie” via een Oculus Go, waarom probeer je dan niet iets te vinden om samen te spelen? Games zijn altijd leuker als je iemand hebt om ze mee te delen. Geen Oculus Go bij de hand? Oculus Go verhuur partijen te over.

Dus zet op die Oculus Go en bereid je voor op de indruk. Je zult de kracht van VR voelen en die op iedereen over willen brengen. Hier zijn de beste multiplayer-games voor je Oculus Go!

1. Catan VR

Met Kolonisten van Catan als VR game brengt de kaskraker weer een bordspel naar de digitale wereld. De vernieuwde meeslepende omgeving om bordspellen te spelen die je graag met je vrienden speelt.

Er is geen kostuum of verbeelding nodig om je voor te stellen dat je beste vriend de tovenaar is waarvan je altijd al wist dat je die was – want ja die zijn er. Niet alleen dat, maar Catan VR vereenvoudigt het spelproces van bordspellen met je vrienden. In plaats van Skype, een telefoonapp en een google-document nodig te hebben om alle vorderingen bij te houden, doet het spel het allemaal voor je. Voor $15 via de Oculus Store kun je genieten van deze ervaring met vrienden of vreemden!

oculus go hurenBekijk in de Oculus Store

2. RUSH

Haal diep adem en maak je klaar om te duiken vanaf de hoogste berg. Voordat je een kleine stem achterlaat, fluistert je in je hoofd: “Het is te gevaarlijk om alleen te gaan, neem dit!” en je bent uitgerust met een deltavlieger-pak.

VR Expert: niet alleen VR developers, maar ook bezig met:

Oculus Go verhuur en Gear VR verhuur
Deze beide brillen zijn schaalbaar en ideaal voor de verhuur.

Je vrienden komen met je in de rij en veranderen in een race naar de finishlijn, wie kan het eerst de grond bereiken? Test je geluk met het pad en probeer meer power-ups te verzamelen dan Jerk Dan die tegen binnenkomende stenen botst. Voor slechts $7,99 op Oculus Store kunnen jij en een groep mensen de echte deltavliegen-ervaring krijgen alsof het van je leven afhangt.

En ik moet zeggen, voor een gratis herfstgame heb ik nog nooit enige vorm van misselijkheid meegemaakt. En dit komt van iemand die bijna overgooide met het spelen van UltraWings totdat ik leerde om het te vermijden.

Rush VR Oculus go huren

Bekijk in de Oculus Store

3. Anshar online

Zeker genoeg dat mijn hoofd een beetje explodeerde toen ik de woorden “spatie”, “shooter”, “Co-op” en “PVP” in de beschrijving van een game zag. Anshar Online, beschikbaar voor $ 7,99 bij Oculus Store, heeft een beoordeling van 4 van de 5 met 63 beoordelingen. Er zijn meer dan 50 missies om je vrienden een kans te geven, of zelfs je vijanden. Verlicht je schip en bereid je voor op het elimineren van het andere team. Er zijn prachtige omgevingen met een redelijk solide bewegingssysteem dat je een comfortabel gevoel geeft in deze VR game.

oculus go huren vr app anshar online

Bekijk in de Oculus Store

4. Drop Dead

Zombies, geweren en je meest betrouwbare overlevingsmaatje … Wat wil een mens nog meer?

Uit nostalgie had ik voor de volle honder procent de maximale waardering gegeven als ik een zombie-ervaring had zoals die die we hadden toen de nazi’s terugkwamen in Call of Duty – en dan dat voor virtual reality. Je kunt Drop Dead krijgen voor $9,99 op Oculus Store en jezelf helemaal onderdompelen in een gesimuleerde zombie-apocalyps. Maak je klaar voor het geschreeuw (en het gelach dat volgt) wanneer je wordt gerend, rottend lichaam dat in je gezicht springt. Gelukkig is er een VR-headset die je schedel beschermt tegen de bijtende zombies!

Het enige slechte aan Drop Dead is de mogelijkheid om maar één persoon te spelen, maar het blijft een unieke ervaring. Als een sluipmoordenaar belandt hij onterecht in dit lijstje – gewoon omdat het kan.

oculus go verhuur

Bekijk in de Oculus Store

Conclusie

Veel Oculus Go Multiplayer games zijn er nog niet. Multiplayer in VR blijft een uitdaging voor VR App developers. Van wat er mogelijk is, worden veel oude games geredesigned onder het motto van never change a winning team. Daarnaast: geen oculus go? Zoek waar een Oculus Go te huur is – dat is door heel Nederland.