TOTEM

Deze bril wordt ontwikkelt door het Canadese bedrijf VRVANA, bevat een ingebouwde hardware accelerator en maakt augmentend reality mogelijk dankzij het uniek Real World view. 

Mogelijkheden

De Totem beschikt over een 1080p OLED scherm met een refresh rate van 75hz en een blikveld van 90 graden. Hiermee doet de bril onder ten opzichte van andere brillen die veelal een full HD resolutie bieden.  De Totem beschikt over grote lenzen en beiden kunnen individueel afgesteld worden waardoor de bril geschikt is voor slechtzienden zonder een bril of lenzen te dragen.

De ingebouwde camera’s aan de buitenzijde bieden de mogelijkheid om de wereld om je heen te bekijken. Het bedrijf noemt deze functie Real World View en zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te graaien naar je controller of muis. Bovendien biedt dit in de toekomst de mogelijkheden voor Augmented Reality. De bril beschikt niet over ingebouwde positie tracking maar maakt gebruik van hardware die je in een smartphone ziet zoals een gyroscoop en accelerometer.

VR Verhuur en VR App developers

VR Brillen Verhuur   en   VR App development

De ingebouwde hardware zorgt ervoor dat je computer minder werk hoeft te verrichten. Het bedrijf claimt dat de bril dit zo goed doet dat je geen nieuwe pc hoeft aan te schaffen voor een vette vr ervaring.  De virtual reality bril converteert surround sound automatisch naar stereo waarbij rekening wordt gehouden met de richting van het geluid. Hierdoor kun je een eigen headphone gebruiken maar hoor je precies waar het geluid vandaan komt.

Voordeel van deze bril is dat hij beschikt over ingebouwde knoppen op de headset. Hiermee kun je door menu’s bladeren en gebruik maken van de Real World view. De Totem is compatibel met console controllers en toetsenbord en muis.

Releasedate & Prijs

De releasedate en prijs alsmede wanneer je kunt pre-orderen is nog onbekend.

 

We will be happy to hear your thoughts

Reageer!