ClickCease

Cisco Webex is nu beschikbaar op de Google Glass Enterprise Edition 2

vr expert - google glass enterprise edtition 2 frontline workers

Google en Webex hebben onlangs aangekondigd dat Cisco Webex beschikbaar zal zijn op de Google Glass Enterprise Edition 2. De bedrijven verklaarden dat de samenwerking tot stand is gekomen vanwege de gedeelde waarden van de organisatie over het revolutioneren van de manier waarop we werken. Beide bedrijven investeren in transformatieve technologie, waardoor medewerkers uit verschillende sectoren veiliger en effectiever kunnen werken. 

Webex-expert on Demand op Google Glass

Cisco Webex kondigde onlangs aan dat het zijn Webex Expert on Demand gaat integreren op de Google Glass 2. Webex’ oplossing voor teamsamenwerking gaat diepgaandere connectiviteit bieden en een meeslepende oplossing die is ontworpen om touchpad gebaren, spraakopdrachten en hoofdbewegingen te ondersteunen bij het voltooien van routine opdrachten. 

Deze robuuste functies zullen gebruik maken van de rekenkracht van de krachtige Snapdragon XR-1 processor van de Glass. In combinatie met de lange batterijlevensduur, de krachtige camera en het transparante scherm van het apparaat, moet dit experts op afstand en frontline werkers in staat stellen om een grotere effectiviteit te bereiken.

Verbeterde samenwerking voor frontline medewerkers 

De samenwerkingssoftware op Glass zal medewerkers in uiteenlopende sectoren zoals gezondheidszorg, transport, detailhandel, productie, enz. helpen door een meeslepend heads-up display te bieden dat toegang geeft tot meerdere functies om teamwerk te optimaliseren en de productiviteit over de hele linie te verhogen. 

vr expert - google glass enterprise edtition 2 frontline workers

Enkele belangrijke kenmerken en voordelen van Webex on Demand

Webex Expert on Demand biedt een breed spectrum aan voordelen en functies die zijn ontworpen om werknemers te helpen bij het navigeren door dagelijkse workflows en opdrachten. Het apparaat ondersteunt het delen van documenten, biedt onmiddellijke annotatie voor snellere probleemoplossing, verbeterde werkervaringen en garandeert veiligheid.  Hier zijn enkele voordelen in een notendop.

Webex-teamgesprekken
Werknemers kunnen bellen met verschillende teamleden in de Webex-contactlijst.

Conferentiegesprekken met meerdere partijen
Externe werknemers kunnen conferentiegesprekken met meerdere partijen organiseren en kunnen een willekeurig aantal extra werknemers of deskundigen uitnodigen. 

Verbeterde beveiliging
Webex Expert on Demand is geïntegreerd met geavanceerde beveiligingsprotocollen zoals multifactor authenticatie, single sign-on, ADF-services (Active Directory Federation) en end-to-end-encryptie. 

Documenten delen
Werknemers kunnen tijdens een gesprek naadloos documenten en beeldbestanden delen met hun teamleden of andere externe medewerkers. 

De toekomst van een verbonden personeelsbestand 

Naarmate werkomgevingen op afstand meer op de voorgrond treden, wordt afstand minder een probleem. Dit is een goed begin voor Google nu het zijn platform voor softwareoplossingen op de Enterprise Edition 2 begint te laten groeien.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.