ClickCease

De HTC Vive Air niet gereleased tijdens ViveCon

vive air model

Onlangs lekte er meerdere foto’s en details van de HTC Vive Air uit. De headset zou de eerste fitness VR-bril worden. De bril zou volgens verscheidene bronnen gepresenteerd worden op ViveCon, maar HTC meldde dat de HTC Vive Air bij ViveCon 2021 niet gepresenteerd wordt. Het gelekte concept won al een design award, maar HTC zegt dat de headset slechts een concept is.

VR Expert | HTC Vive Air

Vive Air wint If Design award

HTC was blij met het winnen van een If Design award, het design van de headset is namelijk vergelijkbaar met veel andere Vive modellen. HTC benadrukte dat zij nu de focus leggen op ViveCon dat aankomende maand plaatsvindt.

Andere headset aangekondigd op ViveCon?

Het statement van HTC sluit nog niet uit dat vergelijkbare producten aangekondigd worden op ViveCon. Het bedrijf teasete een headset reveal bij ViveCon, maar de plaatjes en hints zover suggereren de komst van een enterprise-focused model, zoals de HTC Vive Pro. Nu weten we dat HTC de Vive Pro 2 en de Vive Focus 3 aankondigde.

VR Expert | HTC Vive Air delen

Slagingskans VR bril voor fitness

Een fitness VR-bril zou in de tijden van een lockdown een succes kunnen worden, vooral omdat thuis sporten nu enorm populair is. De HTC Vive Air zou dan wel aan veel eisen moeten voldoen, zoals: een licht ontwerp, wasbaar design en natuurlijk bestendig tegen zweten.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.