ClickCease

De nieuwe PSVR 2 krijgt het scherpste display

psvr2

Sony, één van de grootste namen in de gaming wereld, maakte in februari bekend dat het komt met een tweede Playstation VR headset. De details over deze bril waren schaars, maar door een lek is er nu meer over bekend.

VR Expert | PSVR

Focus van playstation voor PSVR 2

De lek maakte onder andere bekend dat Sony zich wederom focust op een lage prijs gecombineerd met de best mogelijke stats, Sony deed dit ook al met de originele PSVR . De nieuwe PSVR krijgt in ieder geval een veel hogere resolutie.

VR Expert | PSVR Headset

PSVR krijgt een heel scherp display

De PSVR krijgt een 4000×2400 pixels scherm, wat betekent dat het een 4k display heeft voor beide ogen. De Pico Neo 3 heeft in vergelijking een scherm met 3664 x 1920 pixels, de HP Reverb G2 en de HTC Vive Pro 2 zijn de enige consumenten headset met een scherper display.

De PSVR 2 controller krijgt een finger position sensing en triggers die je vingers terug kunnen duwen als ze ingedrukt worden. De PSVR krijgt een USB-C verbinding, die alleen maar op de Playstation 5 zit, hierdoor is de PSVR 2 waarschijnlijk niet compatible met de Playstation 4.

VR Expert | PSVR Controllers

Releasedatum en prijs PSVR 2

Net zoals bij de onthulling van de next gen PSVR is het nog niet bekend wanneer de PSVR 2 uitkomt, maar er is een grote kans dat dit pas in 2022 is. Volgens de lek wordt de prijs van de PSVR2 399 dollar, maar dit is nog niet bevestigd door Sony.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.