ClickCease

De nieuwe Varjo 3.4 update maakt geavanceerde Extended Reality mogelijk

VarjoBase34

Varjo kondigde onlangs de nieuwste update van haar Varjo Base software aan. De Varjo Base 3.4 update bevat een aantal belangrijke functies ter ondersteuning van het gebruik van de Varjo Aero headset. Daarnaast zijn er algemene verbeteringen aan de software zelf voor de huidige Varjo XR-3 en Varjo VR-3 headsets.

Wat brengt de Varjo 3.4 Base-update?

Onder het motto “de manier waarop professionals werken, creëren en de werkelijkheid ervaren”, brengt de nieuwe Varjo 3.4 Base-update revolutionaire XR-functies aan het licht.

Allereerst is er de nodige toewijding in de ondersteuning van Varjo’s nieuwe en meer toegankelijke VR-headset: Varjo Aero.

Een headset die zich richt op een bredere zakelijke toepassing en de prosumer markt met zijn lichtere gewicht, stellaire resolutie, lagere prijs en laptop compatibiliteit.

Verder heeft de update de Aero HMD geïntegreerd in het persoonlijke account systeem voor zowel beveiligings- als compliance doeleinden. Zoals Varjo zegt met deze nieuwe update, verwelkomen we “iedereen om deel te nemen aan de reis naar levensechte virtual reality ervaringen.”

Daarnaast is er een hut-achtergrond vrijgegeven, terwijl je snel kunt schakelen tussen het uitzicht op de hut voor creatief denkwerk, grid view voor precisiewerk, en een real-world view wanneer je collega je vragen stelt.

vr expert - varjo base 3.4

Hier is de lijst van de 3.4 Basis update

  • Varjo Aero-integratie: Onze nieuwste headset, de Varjo Aero, wordt nu officieel ondersteund in Base 3.4
  • Naadloos en veilig account-systeem: Varjo persoonlijke accounts toegevoegd aan Varjo Account Portal, account type wordt nu weergegeven in het dropdown menu
  • Integratie van creatiegereedschap voor VR-3 en Aero: Varjo Workspace en virtuele monitorondersteuning zijn nu beschikbaar voor Varjo VR-3 en Aero
  • Verdere interactie-opties: Toetsenbord/muis-shortcut toewijzen om snel te schakelen tussen XR-toepassingen en uw Workspace, en VR-controllers inschakelen om uw Workspace te bedienen
  • Gezellige nieuwe virtuele omgeving: Nieuwe virtuele achtergrondervaring toegevoegd – Cabine
  • Maak beter gebruik van het in-house reality platform: Optie om Varjo Workspace in of uit te schakelen (XR-3, VR-3, Aero, en XR-1 Developer Edition)
  • Eenvoudige rendering: Mogelijkheid om de focusweergave voor Varjo XR-3 en VR-3 uit te schakelen, waardoor de algehele prestaties verbeteren
  • Meer tracking-opties: Ondersteuning voor OpenXR Vive Tracker toegevoegd
  • Simulatie fijn afstellen: Motion Platform Ondersteuning in Varjo Base wanneer de plugin is geïnstalleerd
  • Magische xxtendedrReality ontwikkelen: Ondersteuning voor enkele adaptor toegevoegd (Varjo XR-3 en VR-3)

Varjo heeft ook verbeteringen en optimalisaties doorgevoerd op bestaande features die in detail worden besproken in de release notes.

Features die opvallen

Een kenmerk dat eruit springt is de naadloze en geïntegreerde werkweergaven. Namelijk de integratie van de volledig immersieve virtuele wereld met een in-world scherm dat een video feed weergeeft. Je kunt dus je Vive-controllers pakken terwijl je de headset draagt, en met een druk op de knop van je computertoetsenbord van virtuele wereld veranderen en van de tent-view naar een werkruimte-omgeving gaan.

Tot slot heeft Varjo een optie “Simple Rendering” uitgebracht waarmee de schermresolutie wordt verlaagd door het focusgebied van de Bionic Display™-technologie uit te schakelen. Zo kun je de resolutie van het beeldscherm op je pc aanpassen om de belasting van je pc te verminderen.

vr expert - varjo xr3

Conclusie

De Varjo Base 3.4-update integreert Varjo’s nieuwe Aero VR-headset verder in het Extended Reality-ecosysteem van Varjo, waardoor de adoptie door bedrijven en de prosumer-markt verder wordt verbreed naar hun platform.

Bovendien brengt de update revolutionaire mixed reality-functies aan het licht in de vorm van verwisselbare werkruimten en de echte realiteit terwijl je een Varjo headset kunt zien.

Al met al verstevigt Varjo zijn positie als een van de leiders binnen de extended reality.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.