ClickCease

Een UVC-licht hygiëne oplossing van Uvisan voor de filmindustrie

Aardman

Aardman Animation, de makers van Wallace & Gromit en Shaun het Schaap, gebruiken Uvisan desinfectie cabines om de productie van hun laatste blockbuster voort te zetten tijdens de COVID-19 pandemie.

VR Expert | Uvisan UV cleaning

 

Het probleem van Aardman Animations

Het team van Aardman gebruikt 10% van hun werkweek om de animatie poppen en attributen te reinigen. Vanwege de pandemie moeten deze na elke shoot schoon gemaakt worden zodat het team veilig te werk kan gaan. Deze procedure is financieel niet duurzaam voor de studio.

Wat zijn Uvisans

Uvisans zijn sanitaire cabines die veilig en snel apparatuur desinfecteert door middel van UVC-licht. Uvisan producten worden veel gebruikt op Virtual Reality beurzen om VR headsets te desinfecteren. Volgens David Marks, de voorzitter van Uvisan, is de samenwerking met Aardman een fantastische mogelijkheid om Uvisan producten in andere sectoren te gebruiken.

VR Expert | Uvisan UV cleaning

Uvisan de oplossing voor Aardman Animations.

Uvisan sloot een deal met Aardmans om UV-C desinfectie cabines te leveren. Het desinfecteren van de poppen en attributen in deze cabines duurt 5 minuten. Dit is een ideale hygiëne oplossing voor Aardmans, omdat het desinfecteren nu sneller gebeurt waardoor de productiviteit omhoog gaat. Uvisan verkoopt drie maten desinfectie cabines: de Uvisan Small VR12, Medium VR20, Large VR30.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.