ClickCease

Er komen nieuwe Oculus games voor de Rift

De “early-adopters” die een VR headset hebben aangeschaft hebben deze vaak al in de kast gelegd om te laten verstoffen. Er is gewoon niet voldoende content verkrijgbaar. Daar komt volgens Jason Rubin van de Oculus software divisie snel verandering in. In maart zal de nieuwe versie van Rock Band in een VR jasje verschijnen. Daarnaast kunnen we nog meer nieuwe titels tegemoet zien, we bekijken alvast enkele opvallende Oculus games:

 

Arktica.1

 

4A Games staat bekend om de Metro FPS serie, nu komen ze met een spel dat er volgens de eerste beelden wederom erg mooi uitziet. Het is afwachten of de game ook goed speelt, vooralsnog ziet het er veelbelovend uit.

Lone Echo

Nog een spel in de ruimte? Jazeker, en in dit spel wordt de zwaartekracht, of beter gezegd het gebrek daaraan als centraal element genomen. Lone Echo zal de nadruk leggen op multiplayer, er komt ook een single player campagne.

 

Robo Recall

Epic is goed in het maken van technologisch vooruitstrevende spellen, ze lieten met hun demo “Bullet Train” enkele jaren geleden al de potentie van VR gaming zien. Er zijn tevens genoeg games voor HTC Vive. Robo Recall is een komisch schietspel met robots die op hol zijn geslagen. De Touch controllers spelen een belangrijke rol in deze game.

 

Wilson’s Heart

Deze zwart-wit horror / thriller ziet er heel origineel uit en verwijst naar oude zwart-wit horror films maar dan interactief. Voor de stemmen zijn bekende acteurs zoals Peter Weller en Rosario Dawson ingehuurd. Het is interessant om deze retro stijl te combineren met een nieuwe spelervaring.

 

Rock Band VR

En uiteraard Rock Band VR, die het bekende spel met plastic instrumenten en knoppen weer nieuw leven in moet blazen. Hoewel het spel er veelbelovend uitziet is het wel weer een gitaar accessoire voor een headset accessoire. Dat maakt nep gitaar spelen wel een dure grap. Wellicht kun je beter eerst een Oculus Rift huren in combinatie met Rock Band VR. Dan kun je er met je vrienden een gezellige avond van maken. Wij vinden de oculus een geweldig product, maar toch zouden wij eerder een Pico G2 kopen

Benieuwd wat de beste headset is voor VR games?

 

bekijk hier wat wij de 15 beste oculus Rift games vinden

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.