ClickCease

Samsung Gear VR Huren

De Samsung Gear VR is een compacte, mobiele vr bril die uitermate geschikt is voor 360 graden video en eenvoudige games. Wij raden deze aan bij events, beurzen en grote groepen.  Er is veel gratis content beschikbaar voor diverse doeleinden en doelgroepen.

Geweldige ervaring

De Samsung Gear VR biedt de beste virtual reality ervaring van het moment. De hoogwaardige lenzen en de hoge resolutie van het scherm zorgen voor een onvergetelijke experience.

Uitstraling & comfort

De Gear VR ziet er niet alleen geweldig uit maar biedt ook een hoge mate van comfort. Van de instelbare lenzen en hoofdbanden tot de oogbescherming; dit is een product waar iedereen van geniet.

Gebruiksvriendelijk & mobiel

In tegenstelling tot andere vr brillen zoals de Oculus Rift is de Gear VR zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien is de vr bril van Samsung eenvoudig te vervoeren en neemt deze zeer weinig ruimte in.

De Gear VR is uitstekend geschikt voor 360 video en grote groepen maar leent zich minder voor langdurig gebruik en zware applicaties.

Voordelen

Uitstekende videoweergave

De Gear VR is de beste keuze wanneer u 360 graden video’s wilt tonen. Het hoge resolutie scherm, de goede lenzen en het hoge comfort zorgen voor een optimale beleving.

Grote groepen

Door de lagere kosten en het compacte formaat is deze bril zeer geschikt voor grote groepen op bijvoorbeeld events. Met onze unieke VR Sync oplossing bedient u grote groepen tegelijk.

Mobiel

De compacte vorm maken de Gear VR ideaal om mee te nemen of beurzen of andere events te gebruiken waar beperkte ruimte is.

Nadelen

Rekenkracht

De Samsung Gear VR maakt gebruik van een mobiele telefoon voor de processorkracht. Hierdoor is het niet mogelijk zware grafische applicaties te draaien.

Batterijduur

De batterij gaat bij circa 2 uur mee en dient tussentijds opgeladen te worden. Hierdoor adviseren wij extra units als back up te gebruiken

Kans op oververhitting

Afhankelijk van de locatie, de content en het gebruik kan de bril sporadisch oververhitten. De ervaring word gestopt en de telefoon dient af te koelen.

Kosten & mogelijkheden

De kosten voor een gebruiksklare vr headset variëren van 40 tot 75 euro per dag, per set. Bij grote aantallen of langere huurperiode voorzien wij graag in een speciaal aanbod.

Content

Altijd een ervaring op maat, passende ervaringen voor u geselecteerd.

Gear VR op Events 

Staff – professionele support

Ons bedrijf verzorgt jaarlijks honderden events met Gear VR in binnen-en buitenland. Wij hebben meer dan 50 eventmedewerkers klaarstaan om bij te springen bij de support voor VR aan groot publiek. Ervaren en representatieve event staff die kan leiden en ondersteunen.

VR Sync

Een product van eigen makelij, VR Sync, maakt het mogelijk om VR video’s te synchroniseren en zo met honderden tegelijk dezelfde ervaring te beleven. Het vormt een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor grote én kleinere events met VR. De oplossing is uitgebreid getest op tientallen evenementen.

Look and play

Voor de kleinschalige events of bij individueel gebruik zetten wij onze look and play applicatie in. Om geklooi met knopjes of een verward publiek te voorkomen, kunnen de kijkers de experience zelf starten door simpelweg naar het bedrijfslogo te kijken.

Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.