ClickCease

Google Cardboard nu te koop!

Het heeft even geduurd maar ik heb ook mijn handen weten te leggen op een Google Cardboard. Ik heb gewacht tot er voldoende varianten en content beschikbaar was om een eerlijk oordeel te kunnen vellen. Ik ben aangenaam verrast door Cardboard. De apps, games en content geven een goed beeld van de potentie van Virtual Reality. Lees mijn Google Cardboard review voor meer informatie.

Google Cardboard is interessant voor iedereen die voor een extreem lage prijs wil weten wat virtual reality is en wat ons te wachten staat. Ik heb diverse varianten gekocht en kwam tot de conclusie dat er weinig kwaliteitsverschil zit tussen de diverse varianten. Of je er nou één van twintig, vijftien of tien euro koopt. Het maak allemaal bijzonder weinig uit. Verwacht geen extreem goede bouwkwaliteit of lange levensduur maar een leuk gadget die je aan vrienden en familie kunt tonen.

VR voor een tientje

Ik heb er een aantal ingekocht zodat ik degene die onbekend zijn met virtual reality deze bijzondere wereld kan tonen. Ik heb even rondgekeken en heb mij prijzen aangepast zodat ik veruit de goedkoopste ben. Het moet natuurlijk wel leuk blijven. Voor iets meer dan een tientje  kun je een (bedrukte) Google Cardboard kopen in mijn fantastische webshop. Forward for VR!

Dus doe jezelf (en mij) een plezier en koop een Cardboard!

 

Menu sluiten
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.