Flexibele Service
Geselecteerde Hardware
Optimaal Advies
Passende Software

 > Hardware > AR > Magic AR Cube CB

Magic AR Cube CB


• Te gebruiken met alle smartphones
• Volledig bedrukbaar in uw huisstijl
• Mogelijk in verschillende formaten

Sample aanvragen

Specificaties

Material E-Flute white CardboardItemSize in cmweight
LaminationMatte 170 gram MCAR Cube karton6,2 * 6,2 * 6,224 grams
Print Full Color

Productinformatie

Met de Magic AR Cube houdt u een echt hologram in uw handen! De AR Cube is uitermate geschikt voor marketing campagnes, educatie programma’s, product showcases of als promotional giveaway. Met de Magic AR Cube heeft u binnen enkele seconden een hart, een dier of misschien wel een complete wereld in uw hand. Download een applicatie op uw smartphone, scan de AR Cube en enjoy the magic.

De Magic AR Cube is volledig bedrukbaar in uw huisstijl. Wij helpen u graag bij het creëren en testen van deze bedrukking in relatie met de tracking. U kunt ook gebruik maken van onze standaard markers waarin we uw logo en achtergrond kleur kunnen verwerken.

Magic AR Cube CB

Met augmented reality kun je een digitale laag over de werkelijkheid leggen. Dit kan al met een smartphone, denk aan maskers of virtuele make-up die je met diverse apps tevoorschijn kunt toveren. Daarnaast zijn er de luxe ‘mixed’ reality brillen die holografische beelden kunnen weergeven. De Magic AR Cube maakt augmented reality goedkoop en bereikbaar voor iedereen. Deze AR box is het ideale promotieartikel dat zeker de aandacht zal trekken. Niet alleen kan het ‘holografische’ beeld aangepast worden, een custom opdruk is ook mogelijk.

Hoe werkt de Magic AR Cube?

Deze AR box is een echte kubus die je in de hand kunt nemen. Aan alle zijden bevinden zich illustraties, dit zijn de ‘markers’. Download de bijbehorende applicatie voor smartphone, richt de camera op de kubus en het object verandert in een holografisch object dat je van alle kanten kunt bekijken! De markers worden door de app automatisch herkend, de marker is gekoppeld aan een 3D object in de app. Dit object wordt op het scherm van de smartphone over de illustratie op de Magic AR Cube geprojecteerd waardoor het lijkt alsof je een hologram vasthoudt.

Augmented reality goedkoop én effectief

De meeste mixed reality brillen kosten duizenden euro’s, dat is voor promotie van producten bij een groot publiek niet haalbaar. De Magic AR Cube maakt augmented reality goedkoop én tastbaar! Door een slimme combinatie van een eenvoudige kubus en een app die patronen kan herkennen is het mogelijk om ieder 3D object ‘vast te houden’. Zo kun je klanten bijvoorbeeld een schaalmodel van een auto geven, of een holografische weergave van je eigen bedrijfslogo. Het verrassingseffect ligt zeer hoog, iedereen wil even kijken welk hologram er verschijnt. Omdat de kubus voorzien kan worden van een bedrijfslogo is dit object op zich al een prachtig promotiemiddel. Hulp nodig met het kiezen van een opdruk of 3D model? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Levertijden

De AR Cubes CB kunnen binnen 10 werkdagen geleverd worden.

 

Templates
Download hier uw templates.

Extra opties


Geen opties

Geen extra opties beschikbaar voor dit product

Bedrukking


Standard Marker met Logo

Voeg uw logo toe aan onze marker en kies uw eigen achtergrondkleur.

Custom design

Creëer uw eigen marker voor de AR Cube. Wij helpen u hiermee om ervoor te zorgen dat de markers een goede tracking hebben.

Software


Product accessoires


Services


Gerelateerde producten


Aryzon Pop-Up

Aryzon Pop-Up


  • Geschikt voor alle smartphones
  • Makkelijk opvouwbaar
Meer informatie
Cardboard Owl

Cardboard Owl


  • Geschikt voor alle smartphones
  • Makkelijk opvouwbaar
Meer informatie
AR Stick Plastic

AR Stick Plastic


  • Social AR
  • Volledig bedrukbaar in uw huisstijl
Meer informatie

Aan de slag met VR/AR in uw bedrijf?

ADVIES VRAGEN

Companies that trust us


Cases

Aan de slag met VR/AR in uw bedrijf?

Neem contact op voor advies op maat!