Flexibele Service
Geselecteerde Hardware
Optimaal Advies
Passende Software

 > Hardware > AR > AR Stick Metal

AR Stick Metal


  • Robuust design
  • Duurzaam aluminium
  • Social AR
Sample aanvragen

Specificaties

Material AluminiumItemSize in cmweight
Print N.v.t.AR Stick Plastic26 * 3 * 284 grams
Phone SupportWidth 5,5 to 8 cm

Productinformatie

De AR stick is de selfiestick van de AR wereld.  De AR Stick is makkelijk vast te houden waardoor de AR ervaring optimaal te zien en te delen is. De smartphone zit stevig vast waardoor hij niet kapot kan vallen. De ideale accessoire voor AR ervaringen in museums, en tijdens rondleidingen en attracties.

AR Stick Metal

Enkele jaren geleden was augmented reality één van de grootste innovaties tijdens de Apple presentatie van de nieuwe iPhone X. De technologie bestond al langer, het heeft de ontwikkeling van AR applicaties wel een flinke duw gegeven. Hoewel de gezichtsfilters in Facebook Messenger of de virtuele make-up in de L’Oréal app erg leuke speeltjes zijn, is het gebruik niet altijd even praktisch. Met slechts een klein beetje meer afstand zou de ervaring al een stuk beter zijn. Met de AR Stick Metal kan iedereen volop genieten van de augmented wereld.

Wat kun je met een AR selfie stick van metaal?

AR is een technologie waarmee digitale beelden worden weergegeven over de wereld om je heen. Dit kan gebruikt worden voor vele toepassingen zoals navigatie om de weg naar een winkel te vinden, of het plaatsen van producten in je eigen huiskamer om ze virtueel te testen. Het gebruiksgemak van deze apps wordt helaas teniet gedaan door het design van moderne smartphones, de AR Stick Metal lost dit probleem op met een universele houder op een aluminum handgreep. Je hoeft de mobiele telefoon niet meer zelf vast te houden, het is zo ook prettiger om met meerdere personen naar het scherm te kijken.

AR selfie stick metal

Waarom zou je de AR selfiestick van metaal kopen terwijl we ook de goedkopere plastic versie aanbieden? In situaties waarbij meerdere mensen gebruik zullen maken van dit product, bijvoorbeeld tijdens evenementen, een rondleiding of tijdens een expositie in het museum, wil je kunnen vertrouwen op een duurzaam product waar je op kunt rekenen. Dan gaat er niets boven deze AR Stick Metal die gemaakt is om intensief gebruikt te worden. Ook voor het ontwikkelen van augmented reality apps die werken in combinatie met dit product kun je bij ons terecht. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Levertijden

De AR Sticks worden kunnen binnen 20 werkdagen geleverd worden.

Software


Product accessoires


Services


Gerelateerde producten


Aryzon Pop-Up

Aryzon Pop-Up


  • Geschikt voor alle smartphones
  • Makkelijk opvouwbaar
Meer informatie
AR Stick Plastic

AR Stick Plastic


  • Social AR
  • Volledig bedrukbaar in uw huisstijl
Meer informatie
Magic AR Cube CB

Magic AR Cube CB


• Te gebruiken met alle smartphones
• Volledig bedrukbaar in uw huisstijl

Meer informatie

Aan de slag met VR/AR in uw bedrijf?

ADVIES VRAGEN

Companies that trust us


Cases

Aan de slag met VR/AR in uw bedrijf?

Neem contact op voor advies op maat!