Flexibele Service
Geselecteerde Hardware
Optimaal Advies
Passende Software

 > Hardware > AR > AR Stick Plastic

AR Stick Plastic


  • Lichtgewicht
  • Volledig bedrukbaar in uw huisstijl
  • Social AR
Sample aanvragen

Specificaties

Material ABS PlasticItemSize in cmweight
Print Full colour Spot UVAR Stick Plastic23 * 3.25 * 4.968 grams
Phone SupportBreedte van 5,5cm tot 8 cm

Productinformatie

De AR stick is de selfiestick van de AR wereld.  De AR Stick is makkelijk vast te houden waardoor de AR ervaring optimaal te zien en te delen is. De smartphone zit stevig vast waardoor hij niet kapot kan vallen.

De AR Stick kan met elke gewenste bedrukking worden uitgevoerd. De ideale accessoire voor AR ervaringen in  museums, en tijdens  rondleidingen en attracties.

AR Stick Plastic

Augmented reality is hot! Selfie sticks zijn hot! De combinatie van deze twee uitvindingen is zo heet dat het bijna niet vast te pakken is! Toch is de AR Stick Plastic juist heel goed in de hand te nemen, dit is de AR selfie stick voor iedereen. Met de goedkope bulk prijzen kun je klanten en bezoekers laten delen in deze revolutionaire technologie. Laat je niet misleiden door het eenvoudige design van deze AR stick van plastic, je kunt deze AR stick laten bedrukken waarmee het een perfect promotie artikel is.

AR selfie stick kopen

De meeste moderne smartphones zijn geschikt om augmented reality beelden weer te geven, toch laat het gebruiksgemak te wensen over. Het is lastig om het toestel in de hand te houden en tegelijkertijd naar de beelden te kijken, voor je het weet druk je op het touchscreen en kun je weer opnieuw beginnen. Deze AR selfie stick is voorzien van een stevige grip waar de meeste smartphones perfect in passen, je houdt de handgreep vast voor een betere ervaring. Die extra afstand maakt het ook eenvoudiger om de augmented reality beelden te delen met iemand anders, bijvoorbeeld tijdens een rondleiding.

AR stick laten bedrukken

Dit product is een uitstekend promotie artikel om weg te geven aan klanten of bezoekers, daarom kun je deze AR Stick Plastic laten bedrukken met een logo, merknaam of beide. Het product kan opnieuw gebruikt worden, de kosten liggen dermate laag dat het een leuk weggevertje is. Denk aan een museumbezoek met een augmented reality installatie waarbij de AR Stick Plastic wordt bedrukt met de naam van het museum. De leuke kleurtjes trekken direct de aandacht, en het product is geschikt voor meermaals gebruik. Op zoek naar een meer robuuste AR selfie stick? Bekijk dan de aluminium uitvoering.

Levertijden

De AR Sticks kunnen binnen 20 werkdagen geleverd worden.

Extra opties


Koord

Voeg een koord toe zodat de AR Stick om de nek kan worden gehangen zodat deze niet kwijt raakt.

Bedrukking


Standaard

Geen bedrukking.

AR Stick Spot UV

Met Full Colour Spot UV kunt u de AR Stick bedrukken in uw huisstijl.

Software


Product accessoires


Services


Gerelateerde producten


Magic AR Cube CB

Magic AR Cube CB


• Te gebruiken met alle smartphones
• Volledig bedrukbaar in uw huisstijl

Meer informatie
Aryzon Pop-Up

Aryzon Pop-Up


  • Geschikt voor alle smartphones
  • Makkelijk opvouwbaar
Meer informatie
AR Stick Metal

AR Stick Metal


  • Social AR
  • Robuust design
Meer informatie

Aan de slag met VR/AR in uw bedrijf?

ADVIES VRAGEN

Companies that trust us


Cases

Aan de slag met VR/AR in uw bedrijf?

Neem contact op voor advies op maat!