Flexibele Service
Geselecteerde Hardware
Optimaal Advies
Passende Software

 > Hardware > VR > Grey Owl

Grey Owl


  • Lange levensduur
  • Premium feel
  • Pupil afstand aanpasbaar
Sample aanvragen

Specificaties

Material ABS PlasticItemSize in cmweight
Lenses PMM Optical Resin Lens 42mm diameterGrey Owl18,5 * 12,6 * 9,1238 grams
Print Full colour Spot UV / The Front Box19,5 * 13,5 * 10,455 grams
Pupil Distance60-66 mm
Focus Distance40-49 mm
Phone ProtectionYes
Phone Support4.7” - 6.0” ( 11.9 cm - 15.2cm)
FOV90 - 100°

Productinformatie

De Grey Owl is een duurzame VR headset die eenvoudig gebruikt kan worden om 360° content  op af te spelen.  De Grey Owl is compatibel met de meeste smartphones en heeft de mogelijkheid om de pupil afstand aan te passen. De buitenzijde is van bestikte stof en geeft de headset een premium look and feel. De Grey Owl is een zeer comfortabele VR headset en de juiste keuze voor langdurig gebruik.

Grey Owl

Kan een VR bril goedkoop zijn en toch de kwaliteit bieden waar je als bedrijf achter kunt staan? Onze Grey Owl is het bewijs dat een goedkope VR bril met bedrukking toch die luxe uitstraling en draagcomfort kan bieden die recht doet aan ieder merk. Het betreft een houder voor alle gangbare smartphones die de gebruiker in staat stelt honderden virtual reality apps te bekijken. En uiteraard ook de productpresentaties die je wilt laten zien aan klanten en prospective buyers. Deze VR bril is inzetbaar tijdens events, of het product kan ingezet worden als betaalbaar promotiemiddel.

VR bril goedkoop met luxe gevoel

Door gebruik te maken van de hardware in een smartphone kunnen de kosten voor deze virtual reality bril laag blijven. Dat betekent niet dat er bespaard is op kwaliteit van het design en de toegepaste materialen. Zo kan de pupilafstand ingesteld worden voor extra comfort, dit is een feature die zelfs op de VR brillen die honderden euro’s meer kosten vaak ontbreekt. Daarnaast is dit model gemaakt van stof, wat het design direct al een luxe uitstraling geeft én tegelijkertijd het draagcomfort verhoogt. Deze VR bril is goedkoop in prijs met behoud van die premium uitstraling.

VR bril met bedrukking

De Grey Owl kan ingezet worden als promotiemiddel om weg te geven aan klanten, daarnaast is het ook de ideale manier om VR content te delen met grotere aantallen bezoekers tijdens een beurs of evenement. Om de zichtbaarheid van ieder merk te verhogen is het mogelijk om de voorzijde te laten bedrukken met een bedrijfslogo, merknaam of bijvoorbeeld een website adres. Een witte opdruk op een donkere achtergrond valt direct op en ziet er zeer representatief uit. Omdat de Grey Owl een universele smartphone houder is, zal deze houder vaak verder verspreid worden waardoor de zichtbaar van het merk extra wordt verhoogd.

Levertijden

Orders tot 50 stuks: 10 werkdagen.

Orders boven de 50 stuks: 20 werkdagen

Templates
Download hier uw templates

Extra opties


Koptelefoon

Zorg dat u niet afhankelijk bent van het uw smartphone speaker. De JVC HA-S180 Zwart heeft extra krachtige bastonen waardoor de VR ervaringen meer indruk maakt.

Refurbished Samsung Galaxy S6 Telefoon

Maak uw VR set compleet met de Galaxy S6 smartphone. De Galaxy S6 heeft een AMOLED scherm met QHD-resolutie (1440×2560) voor een sterke VR ervaring.

Bedrukking


Standaard

Geen bedrukking.

Bedrukking Grey Owl

Het is mogelijk de voorkant van de Grey Owl te voorzien van uw logo tegen meerprijs. Download hier uw template.

Software


Product accessoires


Services


Gerelateerde producten


Aryzon Pop-Up

Aryzon Pop-Up


  • Geschikt voor alle smartphones
  • Makkelijk opvouwbaar
Meer informatie
Pico G2

Pico G2


  • 3K LCD scherm
  • Makkelijk te gebruiken zonder controller
  • Open Android besturingssysteem
Meer informatie
Cardboard Owl

Cardboard Owl


  • Geschikt voor alle smartphones
  • Makkelijk opvouwbaar
Meer informatie

Aan de slag met VR/AR in uw bedrijf?

ADVIES VRAGEN

Companies that trust us


Cases

Aan de slag met VR/AR in uw bedrijf?

Neem contact op voor advies op maat!