HoloLens 2 Industrial Edition vs HoloLens 2: Wat zijn de belangrijkste verschillen?

vr-expert-hololens-2-industrial-edition-promo-1

De HoloLens 2 van Microsoft trok al snel de aandacht van bedrijven die op zoek waren naar nieuwe manieren om werknemers met elkaar in contact te brengen, de productiviteit te verhogen, O&O te stroomlijnen, en het ontwerpproces te optimaliseren. Met de HoloLens 2 Industrial Edition verhuisde het apparaat van O&O-laboratoria en vergaderzalen naar afgelegen industriële omgevingen die door eerstelijnswerkers en deskundigen worden bediend.

In dit artikel vindt u de belangrijkste verschillen tussen de Microsoft HoloLens 2 vs de HoloLens 2 Industrial Edition:

  • Gebouwd voor de industrie
  • Geschikt voor cleanrooms
  • Twee jaar garantie en vervangende verzending

Gebouwd voor de industrie

Het cruciale verschil met de HoloLens 2 Industrial Edition is dat hij robuuster is en gemaakt om bestand te zijn tegen gebruik in de zware industrie, zoals omgaan met stof, water, connectiviteitsproblemen en meer.

Het is waarschijnlijk dat de inzet van de HoloLens 2 bij het Amerikaanse leger en de veldveilige specificaties die nodig zijn, geleid hebben tot de ontwikkeling van de HoloLens 2 Industrial Edition.

Cleanroom compatibiliteit

HoloLens 2 Industrial Edition (HoloLens 2 IE) is geschikt voor cleanrooms met een ISO 14644-1 klasse 5-8 certificering. Dit betekent dat de headset geschikt is voor gebruik in omgevingen waar reinheid van het grootste belang is. Zo is de HoloLens 2 IE gemachtigd om geen kruisbesmetting tussen werkruimten te brengen. Verder heeft de HoloLens 2 IE ook de internationaal erkende Noord-Amerikaanse certificering UL Class I Division 2, betreffende veiligheidsgoedkeuring voor gevaarlijke locaties.

vr-expert-hololens-2-industrial-edition-promo-2

Twee jaar garantie en vervangende verzending

Vanwege de risicovolle omgevingen waar de HoloLens 2 Industrial Edition voor gemaakt is, biedt Microsoft een garantie van twee jaar voor de gemoedsrust van ondernemingen. Mocht het onfortuinlijke zich voordoen, dan zorgt Microsoft voor een vervangende headset met versnelde verzending.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.