ClickCease

HTC Presenteert volgende week Vive Pro 2 en Vive Focus 3

HTC teaser

Op 11 en 12 mei onthult HTC waarschijnlijk de Vive Pro 2- en de Vive Focus 3 Business Edition. De headsets komen volgens verschillende bronnen eind mei uit en zijn bedoeld voor de zakelijke markt. 

Interne HTC documenten gelekt met informatie

Volgens de nieuwssite Protocol onthult HTC de VR brillen op Vivecon. De nieuwssite baseert het nieuws op interne documenten van HTC die zij bemachtigd hebben. Naast VR brillen zal HTC ook VR accessoires presenteren zoals een HTC Vive Lip tracker en lichaams tracker.

Prijs Vive Pro 2 en Vive Focus 3 mogelijk gelekt

De HTC Vive Pro 2 en Vive Focus 3 Business Edition waren kort te zien op de Europese webwinkel Alzashop. Hieruit blijkt dat de HTC Vive Pro 2 €842,68 en de Vive Focus 3 Business Edition €1474 gaan kosten, inclusief btw. De verkoop start volgens de webwinkel op 20 mei.

HTC Vive Pro 2

Road to VR vroeg aan een woordvoerder van HTC over het gelekte document, HTC zegt nu niet te willen reageren op geruchten en speculaties. Het bedrijf reageerde onlangs echter wel op de speculatie over de HTC Vive Air.

HTC gaat voor zakelijk gebruik

HTC legt de focus op VR headsets voor zakelijk gebruik. Het bedrijf licht toe dat het tijdens Vivecon zal laten zien wat zij voor bedrijven kunnen doen. HTC vraagt in een lopende reclamecampagne aan gebruikers of zij klaar zijn om in VR te werken. Het bedrijf heeft al een langere tijd hun focus van de consument en gaming verlegd naar naar de zakelijke markt. 

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.