ClickCease

HTC teaset nieuwe headset en prikt een datum voor Vivecon 2021

HTC Vive Focus Plus Guide ER

HTC heeft de afgelopen weken veel nieuwe producten geteased via Twitter. Naar verwachting presenteert HTC al haar nieuwe producten op 11 en 12 mei, wanneer HTC “Vivecon” 2021 plaatsvindt.

HTC tweette op 9 april een afbeelding wat waarschijnlijk een headset is met de tekst: “Now that the accessories are out of the way, let’s get down to business.” Met de accessoires doelt HTC op de lip tracker en de lichaams tracker. 

VR Expert | HTC Vivecon teaser

Vive Headset voor zakelijk gebruik

Momenteel is er veel speculatie over de aankomende headset van HTC. Vanwege het tweede gedeelte van de zin “let’s get down to business” denken meerdere VR nieuwswebsites als Uploadvr en Road to VR dat HTC doelt op een nieuwe headset voor zakelijk gebruik. Het bedrijf krijgt een minder groot marktaandeel op de commerciële markt, omdat zij moeilijk kunnen concurreren met de lagere prijzen van Facebook’s VR producten zoals de Oculus Rift S

VR Expert HTC Vive teaser

HTC Vivecon brengt meer duidelijkheid

HTC wacht nog een maand met de definitieve onthulling van haar nieuwe producten. Mogelijk teaset HTC tot die tijd nog meer producten. Op 11 en 12 mei vindt HTC Vivecon 2021 plaats, hier onthullen zij waarschijnlijk de HTC Vive Pro 2 en de Vive Focus 3.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.