HTC Vive Focus 3 accepteert pre-orders vanaf deze week.

HTC Vive Focus 3

HTC accepteert sinds 10 juni pre-orders via haar website. De standalone headset kost rond de €1400 en is gericht op bedrijven.

HTC Vive Focus 3 heeft indrukwekkende specificaties

De Vive Focus 3 heeft imponerende specificaties, de headset beschikt, net als de Oculus Quest 2, over Qualcomm’s XR2-platform. Naast deze overeenkomst met de Oculus heeft de HTC Vive Focus 3 een resolutie van 2,5K per oog en een FOV (Field of View) van 120 graden.

De Vive Focus 3 heeft een vervangbare batterij, waardoor de headset ondoorbroken gebruikt kan worden. De headset beschikt over afneembare lederen PU kussens, waardoor de headset hygiënisch verantwoord zijn.

HTC Vive Focus 3 niet voor entertainment

Hoewel de specificaties van de HTC Vive Focus 3 indrukwekkend zijn is de headset uitsluitend gericht op zakelijk gebruik. De headset komt met een app store gevuld met zakelijke apps zoals Vive’s eigen B2B software, maar verwacht geen spellen of andere entertainment.

HTC teaser

HTC Vive Focus 3 komt met Vive Business Warranty

Bij aanschaf van de HTC Vive Focus 3 krijgt de consument 24 maanden Vive Business Warranty en services. De service bestaat uit 3 componenten:

  1. Licentie voor commercieel gebruik
  2. Garantie op het product
  3. Telefonische ondersteuning

De insteek achter Business Warranty en services is dat u alle services die nodig zijn voor zakelijk gebruik in één pakket direct beschikbaar zijn.

Pre-orders voor de HTC Vive Focus 3 zijn vanaf nu beschikbaar en HTC verzendt de headset vanaf 24 juni.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.