HTC Vive Pro 2 full kit wordt in oktober geleverd

VR Expert HTC Vive Pro 2 Full Kit

Het lijkt erop dat het einde van 2021 een bovengemiddelde periode gaat worden wat betreft de verkoop van VR-apparaten en de HTC Vive Pro 2 is daarop geen uitzondering.

Tot grote opwinding van VR-enthousiastelingen kondigde het bedrijf aan dat het zijn HTC Vive Pro 2 Full Kit in oktober zal beginnen te verzenden. Waarmee de volgende evolutie van het product naar klanten over de hele wereld wordt gebracht.

Wat is er zo speciaal aan de HTC Vive Pro 2 full kit?

Deze nieuwe release is zeker het verleggen van de grenzen als het gaat om zakelijke en consumenten VR, vanwege de vrij indrukwekkende technische specificaties. Het apparaat is voorzien van een meeslepend 5K-resolutie display dat beide ogen gelijkelijk verdeelt. Combineer dat met een bliksemsnelle verversingssnelheid van 120 Hz en een snel schakelbaar RGB-paneel, en je komt uit op een serieus krachtig en capabel VR-apparaat.

VR Expert Vive Pro 2 action

Om nog een stap verder te gaan, hebben ze het gezichtsveld uitgebreid tot 120 graden. Waardoor de gebruiker nog meer wordt ondergedompeld. Dit wordt aangevuld met een hoofdtelefoon die kristalheldere ruimtelijke audio levert. Ook is het screendoor-effect, dat bij het vorige model zo frustrerend was, verholpen.

Tot slot blijft de flexibiliteit van de headset een van de belangrijkste kenmerken. Gebruikers kunnen de interpupillary distance (IPD) zeer nauwkeurig aanpassen. Dit betekent dat u, ongeacht de vorm van uw hoofd, de bandjes perfect kunt afstellen – voor langdurig comfort en een gelijkmatige gewichtsverdeling.

Wat zit er in de kit?

De complete kit bevat alle onderdelen die je nodig hebt voor een volwaardige VR-ervaring. Waaronder de headset, 2 basisstations en 2 VIVE-controllers.

VR Expert HTC Vive Pro 2 Full Kit

Dit alles zal verkocht worden voor $1,399. Dit maakt het in vergelijking met de prijs van de standalone headset van $799 een aantrekkelijke starter kit maakt voor nieuwkomers op de markt. Voor wederverkopers en B2B-klanten zou dit wel eens de perfecte waardepropositie voor hun eindgebruikers kunnen zijn.

Het is ook de moeite waard om te vermelden dat ze ook 2 maanden van het Viveport Infinity VR-abonnement erbij doen. Dit stelt gebruikers in staat om een aantal van de beschikbare games en applicaties te testen. De hoop is dat het hen vervolgens verder in het ecosysteem zal trekken.

VR Expert HTC Viveport Infinity

Technologie die bedrijven kan transformeren

Dit aanbod van Vive zou een belangrijke toegevoegde waarde moeten blijken te zijn voor bedrijven in een breed scala van verschillende contexten. In de trainingsruimte kun je echt meeslepende training scenario’s creëren met realistische simulaties. Deze simulaties zijn ongelooflijk waardevol in banen waar veel op het spel staat.  De samenwerking en het ontwerp van teams wordt nog aantrekkelijker als je in een virtuele ruimte kunt vergaderen. Vooral nu zoveel mensen op afstand werken. Ook opent het de deuren voor gloednieuwe interactieve verkoopdemonstraties en klantenervaringen.

Dit alles is weer een nieuwe stap om VR-apparatuur tot een standaard onderdeel van de moderne cultuur te maken. Aangezien de industrie blijft voortbouwen op het fundament van het verleden.  Met elke nieuwe lancering komen er meer mogelijkheden voor mensen om de magie van deze technologie te ontdekken en dat is alleen maar een goed voorteken voor de toekomst.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.