ClickCease

infiniteye

Deze unieke bril beschikt over een kijkhoek van 210 graden. Dit ultra panoramische gezichtsveld zorgt voor een levensechte ervaring ongeëvenaard door geen enkele vr bril. 

Mogelijkheden

De InfinitEye is een uniek project opgezet door een groep vrienden om de meeste levensechte virtual reality ervaring te creëren. Hiervoor hebben zij een belangrijk obstakel overwonnen, het creëren van een levensecht blikveld. Het gezichtsveld van de mens is 140 graden terwijl de meeste brillen slechts 100 graden aanbieden. Hierdoor blijf je het gevoel houden dat je door een tunnel kijkt omdat je perifere blikveld ongebruikt wordt. Dit moet zorgen voor een unieke en  zeer realistische virtual reality ervaring.

Deze vr bril maakt gebruik van twee 7 inch HD schermen en weegt ongeveer 400 gram inclusief kabels. De schermen staan in een lichte hoek van elkaar waardoor elk oog voorzien wordt van een breed gezichtsveld. De bril wordt via HDMI aangesloten op je computer en heeft 2 HDMI uitgangen nodig om op elk scherm beelden weet te kunnen geven.  De meeste consumenten hebben dit natuurlijk niet waardoor de doelgroep in eerste instantie beperkt is.  Daarnaast heb je een flink PC nodig om games te kunnen spelen die goed draaien op twee aparte schermen.

Releasedate & Prijs

De prijs alsmede de releasedate van deze bril is nog onbekend

Menu sluiten
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.