ClickCease

Beginnen met Remote Eye

Laatst gewijzigd: 31 mei 2022

Hoe log ik in op mijn Remote Eye account:

 1. Ga op uw PC naar de Remote Eye webtoepassing. Als u wilt inloggen op uw admin-account gaat u naar de Admin webtoepassing.
 2. Vul uw gegevens in en klik op Log in

Hoe kunt u de Remote Eye toepassing downloaden:

Voor smartphones en tablets kunt u de Remote Eye applicatie downloaden in de Apple App Store of Google Play Store.  Om het Remote Eye APK-bestand te downloaden klikt u hier. Het APK-bestand is geschikt voor de volgende toestellen:
 • RealWear HMT-1, HMT-1Z1 and Navigator 500
 • Vuzix M300, M400, M4000, Blade Upgraded
 • Google Glass Enterprise 2
 • Iristick C1, Z1, H1
 • Epson Moverio BT300, BT350
 • Android smartphones en tablets
 • iOS smartphones en tablets
Hoe installeert u Remote Eye op een RealWear toestel. Hoe installeert u Remote Eye op een Vuzix toestel. Indien u wilt weten hoe u Remote Eye op een ander toestel kunt installeren, neem contact op.

Hoe een nieuw toestel of smart glass toevoegen:

 1. Zet uw Operator toestel aan en open de Remote Eye toepassing.
 2. Er verschijnt een viercijferige code.
 3. Ga nu op uw PC naar de Remote Eye webapplicatie en log in met uw Expert-accountgegevens.
 4. Klik linksboven in de hoek op de knop .
 5. Er verschijnt een pop-up venster. Voer de viercijferige code en de naam van het Operator-apparaat in.
 6. Als u het apparaat slechts tijdelijk wilt toevoegen, klikt u op Temporary device. Het apparaat blijft dan actief tot middernacht. (UTC+2)
 7. Om het proces te voltooien, klikt u op Add to this Expert om het Operator-apparaat aan de huidige Expert-rekening toe te voegen, of op Add to All  om het aan al uw rekeningen toe te voegen.

Hoe begint u een gesprek als Expert:

 1. Open de webtoepassing Remote Eye en log in met uw gegevens.
 2. In de rechterbovenhoek van uw contacten, kunt u kiezen of u een gesprek wilt beginnen in HD, MID of LOW resolutie.
 3. In uw contactpersonenlijst zal een Operator-toestel in het groen verschijnen als hij/zij online is. Als het contact in het rood verschijnt, is het toestel of de smart glass van de Operator offline.
 4. Zodra een Operator-apparaat of smart glass online is, kunt u op de gespreksknop drukken om het gesprek te beginnen.
 5. U kunt nu kiezen tussen een Direct Call of een Routed Call.
  1. Directe oproep: Directe point-to-point oproep. Dit geeft het beste resultaat bij gesprekken tussen een Expert en een Operator. De video-opnamefunctie is echter niet beschikbaar in een direct gesprek.
  2. Routed Call: De communicatie verloopt via een externe server. De Routed Call geeft meer stabiliteit bij gesprekken met meer dan één Expert. De externe server kan videosessies opslaan. Routed Call wordt aanbevolen voor sessies met meer dan één Expert.
 6. Als het gesprek beëindigd is, kan de Expert op de knop Gesprek beëindigen klikken om het gesprek te beëindigen.
U zou nu moeten weten hoe u als Expert een gesprek kunt beginnen.

Hoe begint u een gesprek als Operator:

 1. Zet uw toestel of smart glass aan en open de Remote Eye toepassing.
 2. Druk op de gespreksknop . Er verschijnt een pop-up venster.
 3. U ziet nu een lijst van Experts waarvan de naam in het Groen, Geel of Grijs staat.
  1. Groene Expertnaam: De Expert is verbonden. Het is mogelijk om te bellen.
  2. Gele Expertennaam: De expert is niet verbonden. Het is niet mogelijk om te bellen, hoewel SMS of E-mail notificatie ingeschakeld zijn.
  3. Grijze Expertnaam: Expert is niet verbonden. Het is niet mogelijk om te bellen of meldingen te versturen.
Kies de Expert die u wilt bellen. De oproep zal onmiddellijk beginnen.

Hoe kunt u een gast Expert uitnodigen vanuit de hoofd Expert account:

 1. Klik tijdens een gesprek op de knop Toevoegen, die zich rechts op het videoscherm bevindt.
 2. Er verschijnt een pop-up venster met twee verschillende opties.
  1. Als de expert online is en het toestel of het slimme glas van de Operator aan zijn account heeft toegevoegd, verschijnt automatisch de optie om hem te bellen.
  2. Als de expert geen account heeft, kunt u de URL die verschijnt kopiëren en delen met een willekeurige externe deskundige om hem uit te nodigen voor het gesprek.

Hoe nodig ik een gast Expert uit vanaf het toestel van de Operator:

 1. Links onderaan op het startscherm van Remote Eye klikt u op de knop expert toevoegen.
 2. U kunt nu kiezen of u de gastdeskundige wilt uitnodigen via e-mail of via een gastcode.
  1. Als u e-mail kiest, moet u het e-mailadres van de gastdeskundige intypen. De toepassing zal dan automatisch een uitnodiging naar de gastdeexpert skundige sturen.
  2. Als u voor de gastcode kiest, moet u de getoonde URL en gastcode handmatig met de gastdeskundige delen.
Er is geen limiet aan het aantal experts dat met dezelfde oproep verbonden kan worden. 

Welke functies kunnen gebruikt worden tijdens Remote Eye gesprekken?

Afhankelijk van aan welke kant van het gesprek u staat, kunnen in Remote Eye verschillende functies gebruikt worden. 

Kenmerken van de Experts

Rode stip

De Expert kan op de video klikken om de rode stip op het scherm van de Operator te laten zien. De rode stip heeft een duur van 3 seconden, het scherm wordt binnen deze 3 seconden bevroren. Door dubbel te klikken op de video, kan de rode stip op elk moment verwijderd worden.

Zaklamp

Door op de flash-knop boven het videoscherm te klikken, kan de Expert het flitslicht van het toestel van de Operator aanzetten.

Scherm delen

Door op de screen share knop te klikken kan de Expert zijn/haar scherm delen met het scherm van de Operator. Dit is een handig hulpmiddel als u bijvoorbeeld documenten aan het toestel wilt laten zien.

Schermopname

Er zijn twee verschillende manieren om het scherm van het toestel of de smart glass van de Operator vast te leggen. Door op de screenshot-knop te klikken maakt Remote Eye onmiddellijk een screenshot van het gesprek. Deze modus is sneller, maar de beeldkwaliteit wordt opgeofferd. Als u op de HD-beeldknop klikt, stopt de videotransmissie van de Operator een paar seconden en neemt de camera een echte foto in hoge resolutie en stuurt die naar de Expert. In beide gevallen kan de Expert het beeld naderhand bewerken.

Live drawing

When clicking on the live drawing button Remote Eye will make a screenshot and lets the Expert draw on it with several tools at their disposal. The Expert is able to highlight things, insert a text or draw on it in different colors. 

Webcam

Met het webcam-hulpmiddel kan de Expert de frontcamera of webcam van zijn toestel delen met het toestel of de smart glass van de Operator.

Zoom

Met de zoom scroll bar kan de Expert tot 5 keer op de video inzoomen. 

Video-opname

Door op de opnametoets te drukken kan de Expert het gesprek beginnen opnemen. Deze functie is alleen beschikbaar als de Expert kiest voor het gerouteerde gesprek. Na het gesprek zal de opgenomen video beschikbaar zijn in de Remote Eye Library in de sectie Oproepgeschiedenis.

Opmerkingen

De deskundige kan tijdens de oproep opmerkingen toevoegen. Deze opmerkingen worden later getoond in het gespreksgedeelte van de Bibliotheek.

Resolutie

Tijdens het gesprek kan de deskundige de resolutie van de video veranderen. Dit zal onmiddellijk invloed hebben op de videotransmissie. De expert kan kiezen uit 720p, 480p, en 240p. Deze functie is erg handig om een stabiele verbinding te houden als de Wi-Fi-verbinding zwak is.

GPS

Met het GPS-hulpmiddel kan de deskundige nagaan waar het toestel of het slimme glas van de exploitant zich bevindt. Door op de GPS knop te klikken, verschijnt er een pop-up venster dat de locatie van het toestel aangeeft.

Barcode- en elektriciteitsscanner

Met dit hulpmiddel kan de Expert een QR-code, een streepjescode of een meterlezer scannen. Na het scannen verschijnt er een pop-up venster met de waarde die gescand werd. De informatie kan dan worden opgeslagen en na de oproep gemakkelijk worden teruggevonden.

Lage datamodus

Door op de lage datamodus knop te drukken vermindert Remote Eye automatisch de framerate van de video om de kwaliteit van de video te waarborgen. De resolutie wordt aangepast aan de laagst mogelijke resolutie.

Gesprekskenmerken van de operator

Blauwe stip

De blue dot tool is alleen beschikbaar op smartphones, tablets en Epson smart glasses. Door op het scherm te klikken, kan de Operator de blauwe stip tonen. De blauwe stip heeft een duur van 3 seconden, het scherm wordt binnen deze 3 seconden bevroren. Door dubbel te klikken op de video, kan de blue dot op elk moment verwijderd worden.

Video-opname uitschakelen

De gebruiker kan de video-opnamefunctie in- of uitschakelen. Na het uitschakelen van de functie, zal het video-opname-icoontje niet meer op het startscherm van de toepassing verschijnen.

Mute

Door op de mute-knop links onderaan te klikken, kan de Operator zichzelf mute of unmute maken. De Operator kan zichzelf ook weer het zwijgen opleggen als hij door de Expert gedempt is. Als de Operator gedempt is, verschijnt er een rood pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm van het toestel.

Functies voor meerdere oproepen

Rode en groene stippen

In het geval van meerdere deskundigen in één oproep, is het mogelijk om twee verschillend gekleurde punten weer te geven. De rode en groene punten helpen om aan te geven waar de Operator zich op moet concentreren. De rode stip kan alleen door de hoofdexpert worden toegevoegd, de groene stip kan door elk van de uitgenodigde Experts worden toegevoegd. De stippen hebben een duur van 3 seconden, het scherm wordt binnen deze 3 seconden bevroren. Door dubbel te klikken op de video, kunnen de stippen op elk moment verwijderd worden.

Schermopname

De uitgenodigde deskundige kan ook tekenen en markeringen toevoegen aan de schermafbeelding van de hoofddeskundige en die dan doorsturen naar de operator.

Mute

Alle Experts kunnen het geluid van het toestel of de smart glass van de Operator dempen of dempen. Het is echter niet mogelijk voor een Expert om een van de andere Experts te muten of te unmuten. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met ons team!
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 1 van 1 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.