ClickCease

Hoe deel je het scherm van de Pico G2 4K?

Laatst gewijzigd: 15 april 2021
In veel gevallen kan het belangrijk zijn dat meerdere mensen jouw handelingen op de Pico headset kunnen volgen, bijvoorbeeld tijdens een training, workshop of productpresentatie. Hiervoor heeft Pico de optie "Screencast" via Miracast binnen de Pico G2 4K-headsets toegevoegd. In dit artikel zullen we je door de stappen leiden die nodig zijn om de Pico G2 4K naar een extern scherm te delen. 

Wat is nodig:

 • Pico G2 4K-headset
 • TV, projector of monitor die Miracast ondersteunt (de meeste Smart TV's ondersteunen Miracast vanaf de fabriek), als uw apparaat Miracast niet ondersteunt, kunt u een Miracast-dongle gebruiken. 
 • Internetverbinding
Belangrijk *Als u een monoculair scherm wilt casten, moet u 'Single-eyed Display' inschakelen. Open uw instellingen, selecteer Meer> Aangesloten apparaten> Single-eyed Display.

Instructies voor het casten met een ingebouwde Miracast-ontvanger

 1. zorg ervoor dat zowel je Pico G2 4K-headset als je Smart TV zijn verbonden met hetzelfde WiFi-netwerk
 2. Schakel uw tv / ontvanger in en open de Miracast-applicatie.
  1.  Wanneer Miracast is ingebouwd in uw TV / ontvanger, kan het zijn verbonden met een applicatie. Dit is echter niet altijd het geval; In sommige gevallen kunt u de Miracast van uw tv / ontvanger vinden zonder een applicatie te openen. Wanneer uw Miracast is verbonden met een applicatie, is deze altijd vooraf geïnstalleerd op uw tv / ontvanger. Staat deze er niet bij, dan hoeft u alleen uw tv / receiver aan te zetten. 
 3. Zet uw Pico G2 4K- headset op en zet hem aan.
 4. Dubbelklik op de Pico-knop om naar een snelmenu te gaan. 
 5. Selecteer "Screencast" in het snelmenu.
 6. Zorg ervoor dat in het screencast menu "Enable wireless display" is ingeschakeld. Je vindt deze instelling door op de 3 puntjes rechtsboven in het Screencast-menu te klikken.
 7. Selecteer het apparaat waarnaar u wilt casten. Als je het apparaat hebt geselecteerd, ontvang je een melding op je tv. Na acceptatie moet uw Pico-scherm hier rechtstreeks op gedupliceerd worden.

Instructies voor casten met een Miracast-dongle

 1. Zorg ervoor dat uw Miracast-dongle is aangesloten op uw tv en dat uw tv op het juiste HDMI-kanaal staat.
 2. Een Miracast-dongle zendt zijn eigen wifi-signaal uit. Verbind de Pico G2 4K-headset met het Wi-Fi-netwerk van de Miracast (de netwerknaam en eventueel wachtwoord wordt meestal beschreven op het startscherm van de Miracast. Je kunt het startscherm vinden door naar het HDMI-kanaal te gaan waarnaar de dongle is aangesloten).
 3. Zet je Pico G2 4K-headset op en zet hem op.
 4. Dubbelklik op de Pico-knop om naar een snelmenu te gaan.
 5. Selecteer "Screencast" in het snelmenu.
 6. Wanneer u zich in het screencast-menu bevindt, moet u ervoor zorgen dat "Enable wireless display" is ingeschakeld. Je vindt deze instelling door op de 3 puntjes rechtsboven in het Screencast-menu te klikken.
 7. Selecteer het apparaat waarnaar u wilt casten. Nadat je het apparaat hebt geselecteerd, zou je Pico-scherm er rechtstreeks naar moeten worden gekopieerd.

Stoppen met het delen van je scherm

Om het delen van het Pico G2 4K scherm te stoppen, moet je opnieuw naar het Screencast-menu gaan en "Enable wireless display" uitschakelen (zoals hierboven beschreven). Het delen wordt dan onmiddellijk gestopt.    Je zou nu het scherm van de Pico G2 4K kunnen delen en het stoppen met delen naar een extern beeldscherm.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.