ClickCease

Hoe een grens instellen op de Pico 4 (Enterprise)?

Laatst gewijzigd: 25 oktober 2022
In dit artikel leert u hoe u de grens op de Pico 4 (Enterprise) instelt.

Wat heeft u nodig:

 • Pico 4 (Enterprise) Headset
 • Pico 4 controllers

Hoe een grens instellen op de Pico 4 (Enterprise) vanaf het opstarten

 1. Bij het aanzetten van de Pico 4 wordt u gevraagd om een grensgebied in te stellen.
 2. Hier kunt u kiezen tussen een 'Quick Setup' of 'Custom'.
  1. Als u voor 'Quick Setup' kiest, is uw speelgebied cirkelvormig en kunt u het op 3 verschillende groottes instellen. U kunt ook kiezen om zittend of staand te spelen.
  2. Kiest u voor 'Custom', dan stelt u eerst de hoogte van de vloer in iuw kamer in door de controller omhoog of omlaag te brengen tot op de grond en vervolgens met de 'Trigger' te bevestigen.
  3. Daarna moet u met een van de controllers je speelruimte op de vloer tekenen door de 'Trigger' te gebruiken en een lijn rond je speelruimte te trekken.
 3. Zodra U klaar bent met de opstelling, kunt u op 'Start Play' drukken om verder te gaan. Als u niet tevreden bent, klikt u op 'Reset Speelruimte'.

Hoe een nieuwe grens instellen vanuit het menu

 1. Selecteer in het thuismenu 'Snelle instellingen' rechtsonder in het dock.
 2. Vanuit dit menu selecteert u Speelgrens in het midden van het menu.
 3. Dit opent hetzelfde menu dat verschijnt bij het aanzetten van het apparaat. Hier kunt u kiezen tussen een Quick Setup of Custom.
  1. Als u voor 'Quick Setup' kiest, is uw speelgebied cirkelvormig en kunt u het op 3 verschillende groottes instellen. U kunt ook kiezen om zittend of staand te spelen.
  2. Kiest u voor 'Custom', dan stel je eerst de hoogte van de vloer in je kamer in door de controller omhoog of omlaag te brengen tot op de grond en vervolgens met de 'Trigger' te bevestigen.
  3. Daarna moet je met een van de controllers je speelruimte op de vloer tekenen door de 'Trigger' te gebruiken en een lijn rond je speelruimte te trekken.
 4. Zodra je klaar bent met de opstelling, kunt u op 'Start Play' drukken om verder te gaan. Als u niet tevreden bent, klikt u op 'Reset Play Area'.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.