ClickCease

Hoe gebruik je de camera op de RealWear Navigator 500?

Laatst gewijzigd: 13 januari 2022
In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de applicatie My Camera op de RealWear Navigator 500 gebruikt.

Wat nodig is:

  • RealWear Navigator 500
Functies / spraakopdrachten van de My Camera-applicatie:
  • Zoomniveau: U kunt het zoomniveau van de camera wijzigen naar een specifieke waarde van 1 tot 5 met behulp van het spraakcommando: ``Zoomniveau 1-5 ''. Bijvoorbeeld: om het zoomniveau in te stellen op 4, zegt u ''Zoomniveau 4 ''.
  • Maak een foto: maak een foto met behulp van de spraakopdracht: ''Foto maken ''. De foto wordt opgeslagen als een JPEG-bestand in de ‘Mijn foto's' map. De bestandsnaam van de foto wordt ter referentie op het scherm weergegeven. 
  • Video-opname: start met het opnemen van een video door de spraakopdracht ''Opname starten'' te gebruiken. Om de opname te stoppen gebruik je de spraakopdracht ''Opname stoppen ''. De video wordt opgeslagen als een MPEG4-bestand in de''Mijn media'' map. De bestandsnaam van de video wordt ter referentie op het scherm weergegeven. 
  • Focus: De camera kan worden ingesteld op autofocus of handmatige scherpstelling. De camera is standaard ingesteld op autofocus. Om over te schakelen naar handmatige scherpstelling, gebruikt u de spraakopdracht: ''Handmatige scherpstelling ''. Vier hoeken dat een vierkant maakt met een ‘M’ in het midden aan de rechtsonderste hoek van het display geven aan dat de handmatige scherpstelmodus is ingeschakeld. Gebruik de spraakopdracht '' Autofocus '' om terug te keren naar de autofocus modus.
  • Zaklamp: Om de zaklamp aan te zetten, gebruikt u de spraakopdracht: "Zaklamp AAN". Gebruik de spraakopdracht '' Zaklamp uit '' om de zaklamp uit te schakelen. 
  U zou nu moeten weten hoe u de camera op de RealWear Navigator 500 moet gebruiken.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.