Hoe gebruik je de RealWear Companion-app?

Laatst gewijzigd: 24 november 2021
In dit artikel leggen we uit hoe je de RealWear Companion-app kunt gebruiken. 

Wat je nodig hebt: 

  • RealWear HMT-1 of HMT-1Z1
  • Smartphone met RealWear Companion-app
Zorg ervoor dat je de app om te beginnen op je mobiele telefoon hebt geïnstalleerd. Zie LINK als je de RealWear Companion-applicatie nog niet hebt geïnstalleerd. De RealWear Companion-applicatie is ontworpen om je te ondersteunen tijdens het instellen en installeren van RealWear. Bij het opstarten van de app zie je vier categorieën om op te klikken.
  1. Configuratie: hier kunt u de taal, datum en tijd instellen. Na deze stappen kunt u de wifi configureren.
  2. Toetsenbord op afstand: u kunt het toetsenbord gebruiken om tekst in te voeren zonder uw stem te gebruiken. Dit maakt het gemakkelijk om wachtwoorden en e-mails in te vullen zonder ze hardop te zeggen.
  3. Ondersteuning: deze categorie brengt u naar de RealWear-ondersteuningswebsite. Deze website heeft meerdere gidsen. De website heeft ook release-opmerkingen en ondersteuning in meerdere talen.
Codes om op apps in te loggen: dit genereert een code om in te loggen op uw RealWear HMT-1 of HMT-1Z1. Deze functie wordt momenteel alleen ondersteund door Webex.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.