ClickCease

Hoe gebruikt u de camera op de Microsoft HoloLens 2?

Laatst gewijzigd: 30 juni 2022
In dit artikel leert u hoe u mixed reality foto's en video's kunt maken met de HoloLens 2. Mixed reality opnamen maken maakt gebruik van een eerstepersoonsperspectief, zodat andere mensen hologrammen kunnen zien zoals u ze ziet.

Hoe foto's nemen op de HoloLens 2:

Optie 1: Druk tegelijkertijd op de toetsen Volume omhoog en Volume omlaag. Dit kunt u op elk moment doen. Optie 2: Gebruik uw stem. Zeg "Take a picture." Optie 3: Open het menu Start en kies het pictogram Camera. Tik met de lucht om foto's te nemen. Alle foto's worden in de Camerarol opgeslagen.

Hoe video's opnemen op de HoloLens 2:

Optie 1: Houd de toetsen Volume omhoog en Volume omlaag tegelijk ingedrukt tot een aftelling van 3 seconden begint. Om de opname te stoppen, drukt u beide knoppen weer tegelijk in. Optie 2: Gebruik uw stem. Zeg "Start recording", om de opname te stoppen zegt u "Stop recording". Optie 3: Open het Startmenu en kies het pictogram Video. Om de opname te stoppen, opent u het Startmenu opnieuw en kiest u het pictogram Video. De video wordt opgeslagen in de camerarol

Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.