ClickCease

Hoe gebruikt u de Pico VR companion app?

Laatst gewijzigd: 31 juli 2022
In dit artikel leert u hoe u de Pico VR companion applicatie kunt gebruiken. Voor iOS-smartphones kunt u het downloaden in de Apple app store Voor Android telefoons, download het uit de Google Play store.

Hoe maakt u een Pico account aan:.

 1. Open de Pico VR toepassingen
 2. Klik op Log in. (Als u al een account hebt, kunt u hier inloggen met uw gegevens).
 3. Om een nieuw account aan te maken, klikt u boven in het scherm op Sign up.
 4. Vul uw Email, Land of regio en verjaardag in.
 5. Klik nu rechts onderaan op Send code. Dit zal een verificatiecode naar uw emailadres sturen.
 6. Controleer uw e-mails en kopieer de verificatiecode in de Pico VR app.
 7. Accepteer de voorwaarden en klik op Volgende om het Inschrijfproces te voltooien.

Hoe sluit u een Pico headset aan de Pico VR app

Om uw Pico headset met de Pico VR app te verbinden, hoeft u alleen maar in te loggen met hetzelfde account op uw Pico headset en in de Companion app. Zodra u dat gedaan hebt, verschijnt de VR-headset in uw account in de PicoVR app.

Pico VR app functies

Status van de headset controleren

Op het dashboard van de Pico VR app, kunt u bovenaan uw Pico headset kiezen. Eenmaal gekozen, ziet u onder de produktfoto de volgende informatie:
 • Naam van de headset
 • Serienummer
 • Online/Offline status
 • Batterij status

Media bekijken en downloaden 

In het dashboard ziet u drie opties. De eerste is Media. Als u daarop klikt, kunt u alle media bekijken die op uw Pico headset opgeslagen zijn. U kunt de inhoud ook naar uw telefoon downloaden. Klik op Selecteren in de rechterbovenhoek en selecteer de media die u wilt downloaden. Klik dan op Downloaden om de media te downloaden.

Een weblink delen

Als u op Share a web link klikt, kunt u een link invoegen. Zodra u op Share klikt, wordt deze link automatisch geopend in de Pico Browser op uw headset.

Wi-Fi connection

Als u op Wi-Fi connnection klikt, ziet u een lijst met mogelijke Wi-Fi netwerken om verbinding mee te maken. Kies er een en voer het wachtwoord in. Daarna zal uw Pico headset automatisch verbinding maken met dat netwerk.

Een betalingsmethode toevoegen voor de Pico winkel

Als u apps en spellen in de Pico Store wilt kopen, hebt u een geregistreerde betaalmethode nodig. Die kan niet rechtstreeks in de headset ingesteld worden.  Om een nieuwe betaalmethode toe te voegen, klikt u rechtsonder op Menu. Klik dan op  Payment management en dan op  Add payment method. U kunt nu kiezen of u met een credit/debetkaart of PayPal wilt betalen. Zodra u uw betaalmethode met succes hebt toegevoegd, kunt u voor alle spelletjes in de Pico Store betalen.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
Sie befinden sich jetzt auf der VR Expert Business Seite in der Region Netherlands
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.