Hoe kan ik inhoud voor VR Sync handmatig voorladen?

Laatst gewijzigd: 29 april 2022
Met VR Sync kunt u gemakkelijk inhoud uploaden via de cloud voor eenvoudige distributie. In sommige gevallen is het echter nodig om inhoud vooraf te laden via de opslagruimte van het toestel. In dit artikel leert u hoe u handmatig inhoud naar uw toestel kunt voorladen.

Wat is er nodig:

 • Apparaat waarop u de inhoud wilt voorladen
 • USB-kabel
 • Computer

Hoe inhoud handmatig voorladen:

 1. Maak op uw computer een map aan en noem die VRSync
 2. Voeg nu uw inhoud aan deze map toe:
  1. Video's: Ondersteunde MP4-bestanden met de naam 1_videonaam.mp4, 2_anderevideo.mp4 enz. De cijfers en de underscore in de naam van de video geven aan VR Sync aan welke video-opdracht moet worden afgespeeld. Voor stereo-verpakking voegt u _tb (boven-onder) of _lr (links-rechts) toe aan het einde van de video. Voorbeeld: 4_performance_tb.mp4. Voor gelijkzijdige video's, voeg _eac of _eacstereo toe aan het einde van de video. Voor 2D video's voegt u _2d toe aan het einde van de video.
  2. Ruimtelijke audio: 1_videonaam.tbe, 2_anderevideo.tbe enz. Zorg ervoor dat het ruimtelijke audiobestand precies dezelfde naam heeft als de video waar het bij hoort.
  3. Afbeeldingen: JPG of PNG bestanden met de naam 4_panorama.jpg, 5_nature.jpg enz.De nummers en het onderstrepingsteken in de naam van de afbeelding geven aan VR Sync aan welke afbeelding afgespeeld moet worden. Zorg ervoor dat deze nummers niet overlappen met de video's
  4. Achtergrond: background.png. Dit is de achtergrondafbeelding voor de wachtkamer
  5. Logo: logo.png. Dit is het logo voor de waiting room Uw map zou er dan ongeveer zo uit moeten zien als in dit voorbeeld:
 3. Sluit nu uw toestel op uw computer aan, met een USB-kabel.
 4. Plak de VRSync-map in de opslagruimte van uw toestel.
 5. Nadat u uw inhoud hebt voorgeladen, kunt u de VR Sync toepassing en de webafstandsbediening zoals gewoonlijk openen. Uw voorgeladen inhoud zal in uw webtoepassing verschijnen als "Lokale video 1", "Lokale video 2" enz.
U zou nu moeten weten hoe u inhoud kunt voorladen voor VR Sync.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.