ClickCease

Hoe koppel ik mijn controller met de Pico G2 4K?

Laatst gewijzigd: 3 januari 2022
In dit artikel leer je hoe je de controller koppelt met de Pico G2 4K. Er zijn twee manieren om uw controller te koppelen met de Pico G2 4K. 

Wat is nodig:

  • Pico G2 4K-headset
  • Pico-controller

De Pico G2 4K:

  1. Start de Pico G2 4K opnieuw op door op de aan / uit-knop aan de onderkant van de headset te drukken om de headset uit en weer in te schakelen.
  2. Als de headset je laat weten dat er geen controller is aangesloten, pak je je controller.
  3. Druk op de Pico- knop op de controller totdat je de melding krijgt dat de controller is aangesloten.

Via het instellingenmenu:

  1. Klik in het homemenu op het 'controller' icoontje, dit vind je rechtsboven in het homemenu. (Het menu openen doe je door je cursor op het icoontje te richten en dan op de grote knop te drukken aan de rechterkant van de headset.)
  2. Druk in dit menu op de Pico-knop op de controller (controleer of de blauwe meldings-LED knippert). De controller zou moeten verschijnen in het vervolgkeuzemenu genaamd 'kies controller ...'
  3. Selecteer de controller in het menu en druk op de grote knop aan de rechterkant van de headset om de controller te koppelen met de headset.
  Uw controller is nu verbonden met de Pico G2 4K.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 2 van 2 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.