Hoe monteer je de Vuzix M4000?

Laatst gewijzigd: 15 september 2021
In dit artikel leer u hoe u de Vuzix M4000 draagt. De Vuzix M4000 wordt standaard geleverd met een montuurset voor een veiligheidsbril en een batterijmodule. Voordat u de Vuzix M4000 kunt dragen dient u hem eerst in elkaar te zetten, dit is heel eenvoudig en we zullen dit stap voor stap uitleggen. Wat nodig is:
 • Vuzix M4000 Smart Viewer module
 • Vuzix M4000 battery module
 • Vuzix M4000 safety glasses mount
 • USB-C kabel
Hoe de Vuzix M4000 te monteren en te dragen
 1. Neem de Vuzix M4000 safety glasses mount en bevestig de Smart Viewer-module eraan. Dit kan gedaan worden door de Smart Viewer-module van achteren naar voren op de safety glasses mount te schuiven.
  1. Zorg ervoor dat u deze module aan de zijkant van uw dominante oog schuift, als u niet weet welk oog uw dominante oog is, lees dan ons artikel erover.
 2.  Neem de Vuzix M4000  safety glasses mount en bevestig de batterijmodule erop. Dit kunt u doen door de batterijmodule van achteren naar voren op de houder voor de veiligheidsbril te schuiven.
  1. Zorg ervoor dat u deze module aan de zijkant van uw niet-dominante oog schuift, als u niet weet welk oog uw niet-dominante oog is, lees dan ons artikel erover.
 3. Verbind de Vuzix M4000 Smart Viewer-module met de Vuzix M4000-batterijmodule door middel van de USB-C-kabel. De connectoren voor deze kabels bevinden zich aan de achterkant van elke module.
 4. Uw Vuzix M4000 is nu volledig gemonteerd en u kunt hem dragen zoals u een normale veiligheidsbril draagt.
U weet nu hoe u de Vuzix M4000 moet monteren en dragen.  
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.