ClickCease

Hoe pas ik de schermhelderheid van het Vuzix Blade Upgraded-scherm aan?

Laatst gewijzigd: 15 april 2021
In dit artikel leer je hoe je de helderheid van het Vuzix Blade Upgraded display aanpast.

Wat nodig is:

 • Vuzix Blade Upgraded

Hoe de helderheid van de Vuzix Blade aan te passen

 1. Navigeer naar het startscherm van de Vuzix Blade Upgraded
 2. Gebruik vanaf het startscherm één vinger op het touchpad (gelegen aan de rechterkant van de headset) en veeg vooruit totdat het pictogram Settings wordt weergegeven. Tik met één vinger op het touchpad om het menu Instellingen te openen.
 3. Veeg in het menu Settings met één vinger over het touchpad om Device te zoeken. Tik met één vinger op het touchpad om het Device menu te openen.
 4. Veeg in het Device menu met één vinger over het touchpad om Display te zoeken. Tik met één vinger op het touchpad om het menu Display te openen.
 5. Veeg in het menu Display met één vinger over het touchpad om Brightness te zoeken. Tik met één vinger op het touchpad om het menu Brightness te openen.
 6. Er zijn drie opties om de helderheid van het beeldscherm aan te passen
  1. Om de helderheid te verhogen, gebruikt u één vinger en schuift u uw vinger naar voren over het touchpad.
  2. Om de helderheid te verlagen, doet u het tegenovergestelde: gebruik één vinger en schuif uw vinger naar achteren over het touchpad.
  3. Om het apparaat in te stellen op automatische helderheid aanpassen, gebruikt u één vinger en schuift u uw vinger naar achteren over het touchpad totdat de helderheidsinstelling in de "Auto" -positie staat.
 7. Wanneer u de gewenste helderheid heeft gevonden, gebruikt u één vinger en tikt u op het touchpad om het menu Brightness  te sluiten.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.