Hoe schat u uw IPD voor de HTC Vive Focus 3?

Laatst gewijzigd: 31 maart 2022
In dit artikel leert u hoe u uw IPD (Interpupilaire afstand) in een spiegel kunt schatten. Een verkeerd afgestelde IPD is een veel voorkomende oorzaak van wazige beelden, duizeligheid en vermoeide ogen. Daarom is het belangrijk dat u de IPD van uw VR-headset instelt volgens de IPD van uw ogen.

Wat is er nodig:

  • Spiegel
  • Millimeter Liniaal

Schat uw IPD in een spiegel:

  1. Ga recht voor de spiegel staan en houd uw liniaal tegen uw ogen. Zorg ervoor dat de liniaal recht en horizontaal staat. 
VR Expert - HTC Vive Focus 3 IPD afstand meten        2. Lijn het nulpunt uit met het midden van uw pupil. Het kan nuttig zijn uw andere oog te sluiten om een duidelijke meting               te krijgen.  VR Expert - HTC Vive Focus 3 IPD afstand        3. Controleer nu de millimeter op uw andere oog. Het kan nuttig zijn het eerste oog dicht te doen om een duidelijke meting               te krijgen.  VR Expert - HTC Vive Focus 3 IPD distance        4. Noteer het resultaat van uw IPD. U kunt het beste een paar keer opnieuw meten om er zeker van te zijn dat uw meting                 nauwkeurig is. U zou nu moeten weten hoe u uw IPD kunt schatten.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.