ClickCease

Hoe stel ik datum en tijd in op de Google Glass Enterprise Edition 2?

Laatst gewijzigd: 1 december 2021
In dit artikel leert u hoe u datum & tijd kunt instellen op de Google Glass Enterprise Edition 2.

Wat nodig is:

 • Google Glass Enterprise Edition 2

Hoe de datum in te stellen op de Google Glass Enterprise Edition 2:

 1. Zet de Google Glass Enterprise Edition 2 aan en zet hem op.
 2. Veeg naar achteren op het touchpad om naar het instellingen menu te navigeren en tik op het touchpad om het instellingenmenu te openen.
 3. Navigeer naar "System" door op het touchpad vooruit te vegen naar de zevende pagina en tik op het touchpad om het menu te openen.
 4. Tik nogmaals op het touchpad om het datum & tijd menu te openen.
 5. De datum & tijd wordt automatisch ingesteld; als u de datum & tijd handmatig wilt instellen, schakelt u eerst de automatische datum & tijd uit door tweemaal achter elkaar op het touchpad te tikken.
 6. Navigeer naar de derde pagina door vooruit te vegen op het touchpad en tik op het touchpad om het datum menu te openen.
 7. Selecteer het juiste jaar, de juiste maand en de juiste dag door op het touchpad te tikken. Door op het touchpad op de dag te tikken, stelt u de datum in en keert u terug naar het datum- en tijd menu.
De datum op de Google Glass Enterprise Edition 2 zou nu gewijzigd moeten zijn.

Hoe stelt u de tijd in op de Google Glass Enterprise Edition 2:

 1. Zet de Google Glass Enterprise Edition 2 aan en zet hem op.
 2. Veeg naar achteren op het touchpad om naar het instellingen menu te navigeren en tik op het touchpad om het instellingenmenu te openen.
 3. Navigeer naar "System" door naar de zevende pagina te vegen en tik op het touchpad.
 4. Tik nogmaals op het touchpad om het datum- en tijd menu te openen.
 5. De datum en tijd worden automatisch ingesteld. Als u de datum en tijd handmatig wilt instellen, schakelt u eerst de automatische datum en tijd uit door tweemaal achter elkaar op het touchpad te tikken.
 6. Als u de tijd wilt aanpassen, veegt u naar de vierde pagina en tikt u op het touchpad om het tijd menu te openen. Navigeer naar de vierde pagina door vooruit te vegen op het touchpad en tik nogmaals op het touchpad om het tijd menu te openen.
 7. Selecteer het juiste uur en de juiste minuut door op het touchpad te tikken. Als u op het touchpad op de minuut tikt, stelt u de tijd in en keert u terug naar het datum- en tijd menu.
De tijd op de Google Glass Enterprise Edition 2 zou nu gewijzigd moeten zijn. 
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.