ClickCease

Hoe verwijder ik inhoud van de toestellen met VR Sync?

Laatst gewijzigd: 29 april 2022
In dit artikel leert u hoe u inhoud van de apparaten kunt verwijderen met VR Sync.

Wat is er nodig:

  • Computer
  • VR Sync-account
  • Wi-Fi-verbinding

Hoe verwijdert u inhoud van de toestellen:

  1. Ga naar VR Sync en log in met uw gegevens.
  2. Klik in de bovenste balk op Content. Hier krijgt u een overzicht van alle bestanden die geüpload en gepubliceerd zijn. Onderaan elk bestand kunt u het selectievakje aanklikken om uw bestand te publiceren of niet te publiceren.
    1. Deselecteer het selectievakje publiceren van het bestand dat u van de aangesloten apparaten wilt verwijderen. De inhoud zal dan automatisch van de apparaten verwijderd worden. U kunt de inhoud gemakkelijk opnieuw publiceren door gewoon opnieuw op het selectievakje publiceren te klikken.
    2. Als u de bestanden permanent uit VR Sync wilt verwijderen, kunt u op het prullenbakicoon klikken, dat links bovenaan elk bestand staat. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden.
U zou nu moeten weten hoe u inhoud van apparaten kunt verwijderen in VR Sync.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.