ClickCease

Hoe zet ik de Vuzix Blade Upgraded terug naar fabrieksinstellingen?

Laatst gewijzigd: 15 april 2021
In dit artikel leer je hoe je de Vuzix Blade Upgraded terugzet naar de fabrieksinstellingen.

Wat nodig is:

  • Vuzix Blade Upgraded
Belangrijk * U heeft minimaal 25% batterijvermogen nodig voordat u de fabrieksinstellingen kunt herstellen.

Hoe de Vuzix Blade Upgraded te resetten naar de fabrieksinstellingen

  1. Start de Vuzix Blade Upgraded en zet hem op.
  2. Open het Settings menu door, vanaf het homescreen, met één vinger op het touchpad (gelegen aan de rechterkant van het van de headset) en veeg vooruit totdat het pictogram Settings verschijnt. Tik met één vinger op het touchpad om het Settings menu te openen
  3. Ga in instellingen naar Personal> Reset.
  4. Klik op Factory reset.
  5. Er verschijnt een pop-up met de tekst: ‘Are you sure you want to erase everything’, klik dan op Erase Everything.
  Uw Vuzix Blade Upgraded zou nu moeten beginnen met resetten.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.