ClickCease

Hoe zet je HTC Vive Focus Plus in applicatie kioskmodus

Laatst gewijzigd: 15 april 2021
In dit artikel leggen we uit hoe je de HTC Vive Focus Plus in applicatie kioskmodus zet.

Wat nodig is:

 • HTC Vive Focus Plus
In veel gevallen kan het handig zijn als de gebruiker van de HTC Vive Focus Plus alleen toegang heeft tot de applicaties die voor hem bedoeld zijn. Denk aan trainingen, evenementen en beurzen. Hiervoor heeft HTC een handige functie bedacht genaamd Kiosk Mode. In dit artikel zullen we nader bekijken wat Kiosk Mode is en hoe deze kan worden ingesteld op de HTC Vive Focus Plus. 

Wat is de kioskmodus?

Kioskmodus is een aangepaste modus waarbij de gebruiker van de HTC Vive Focus Plus alleen toegang heeft tot vooraf geselecteerde applicaties. Deze modus wordt ook gebruikt zodat klanten alleen een specifieke ervaringen zien of om ervoor te zorgen dat ze de applicatie niet per ongeluk afgesloten wordt tijdens een trainingssessie.

Kiosk Modus instellen op de HTC Vive Focus Plus

Kies welke applicaties de gebruiker kan zien wanneer hij de HTC Vive Focus in Kioskmodus gebruikt. Ook kan er een toegangscode en machtigingen ingesteld worden voor de Kiosk-modus. Volg deze stappen om de Kiosk-modus op de Vive Focus in te stellen:
 1. Druk op de Home-knop op je controller om het snelmenu te openen.
 2. Navigeer naar Instellingen en vervolgens naar Meer instellingen.
 3. Scroll (klik en sleep) naar Draadloos en netwerken en navigeer naar Kioskmodus> Apps.
 4. Selecteer nu de applicaties die u wilt laten zien wanneer de kiosk modus ingeschakeld  is.
 5. Selecteer Wachtwoord inschakelen om een ​​toegangscode in te voeren om de kioskmodus te verlaten. (Een toegangscode helpt te voorkomen dat een gebruiker de kioskmodus verlaat en vervolgens toegang krijgt tot alle gegevens op Vive Focus).
 6. Selecteer Wi-Fi-configuratie toestaan ​​en Cast (VR) -scherm toestaan ​​om de Wi-Fi Cast en instellingen in de kioskmodus te wijzigen.
 7. Zorg er ten slotte voor dat de schuifregelaar (rechtsboven naast de kioskmodus) naar rechts staat en groen is gekleurd. De kioskmodus is nu klaar voor gebruik.
 8. Selecteer terug.

Kiosk Modus activeren op de HTC Vive Focus

Nadat je de kioskmodus hebt ingesteld, is de modus nog niet geactiveerd op de HTC Vive Focus. U kunt de kioskmodus activeren door de volgende stappen te volgen:
 1. Houd terwijl u de headset draagt ​​de aan / uit-knop ongeveer 3 seconden ingedrukt om een ​​menuscherm te openen.
 2. Selecteer vervolgens Ga naar kioskmodus. De kioskmodus wordt automatisch gestart.
Je hebt nu met succes de kioskmodus ingesteld en ingeschakeld op de Vive Focus Plus VR-headset.

Kiosk Modus uitschakelen op de HTC Vive Focus Plus

Om de kioskmodus af te sluiten, houd je de aan / uit-knop ongeveer 3 seconden ingedrukt en selecteer je de kioskmodus afsluiten. Je wordt om een ​​toegangscode gevraagd wanneer deze is ingesteld. De kioskmodus is nu uitgeschakeld op de HTC Vive Focus.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.