ClickCease

Ik kan mijn HTC Vive Focus Plus niet aanzetten

Laatst gewijzigd: 15 april 2021
In dit artikel zullen we enkele problemen uitleggen die je tegen kan komen als je de HTC Vive Focus Plus wilt aan zet.

Wat is nodig:

  • Een HTC Vive Plus
  • Oplaadblok
  • USB-C-kabel

Als je problemen ondervindt bij het aanzetten van de HTC Vive Focus Plus, kan je de volgende stappen proberen:

  1. Zorg er eerst voor dat uw HTC Vive Focus Plus is opgeladen. Als de headset niet oplaadt, lees dan ons artikel over wat ik moet doen als mijn HTC Vive Focus plus niet oplaadt.
  2. Gebruik de USB-C-kabel en een oplaadblok om de headset aan te sluiten (de oplaadpoort van de HTC Vive Plus bevindt zich bovenop de headset) en wacht ongeveer 15 seconden. 
  3. Druk op de aan / uit-knop van de HTC om te controleren of deze kan worden aangezet. Als de headset toch aangaat, laadt de HTC Vive Focus Plus op totdat de batterij vol is.
  4. Als het apparaat niet nog steeds niet aangaat, herhaal dan stap 1 met een andere compatibele kabel of oplader (het type dat voor mobiele apparaten wordt gebruikt, moet compatibel zijn). Als het apparaat wordt hiermee oplaad en aangaat, is de originele kabel of oplader kapot en moet deze worden vervangen.
De HTC Vive Focus Plus zou nu stroom moeten hebben. Neem contact op met VR Expert als het apparaat nog steeds niet aangezet kan worden.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.