Wat zijn de verschillen tussen de Vuzix Blade Upgraded en de Vuzix Blade?

Laatst gewijzigd: 8 november 2021
In dit artikel wordt uitgelegd welke verschillen de Vuzix Blade en de Vuzix Upgraded hebben.

De belangrijkste verschillen in de Blade Upgraded ten opzichte van de originele Blade zijn de volgende:

  1. Stabiliteit en uitrusting
  2. Accessoires
  3. Certificering
  4. Batterij en Processor
  5. Geheugen van Vuzix Blade Upgraded
  6. Bedieningselementen en functies
  7. Camera en scherm van Vuzix Blade Upgraded

1. Stabiliteit en uitrusting

Over het algemeen is de Vuzix Blade Upgraded stabieler, wat te danken is aan de versterkte slapen. Daarnaast wordt de Upgraded Vuzix Blade standaard geleverd met veiligheidslenzen. Een toevoeging die niet beschikbaar was op de originele Blade.

2. Accessoires

Daarnaast kun je de setup van de Upgraded uitbreiden met zonnebrilglazen of een powerbank. Deze optie was voorheen niet mogelijk op de oude Blade en is nu door Vuzix toegevoegd aan het portfolio.

3. Certificering

De headset heeft EN 166 documentatie, die voldoet aan alle EU-eisen voor persoonlijke oogbescherming. Daarnaast heeft hij een ANSI Z87.1 certificering. Dit betekent dat de Upgraded, in tegenstelling tot de Blade, is uitgerust met een internationale veiligheidsnorm voor gezichtsbeschermingsmiddelen. Het doel van de ANSI-norm is ervoor te zorgen dat wereldwijd dezelfde veiligheidsnormen kunnen worden toegepast op Amerikaanse brillen.

4. Batterij en processor

De batterij van de opgewaardeerde Vuzix Blade is dezelfde als in het eerste model en brengt een vermogen van 470 mAh met zich mee. In termen van duur komt dit overeen met een cyclus van maximaal 8 uur. De geüpgrade Blade maakt gebruik van dezelfde Quad Core ARM Processor als in de voorganger.

5. Geheugen van de opgewaardeerde Vuzix Blade

Het flash geheugen is gelijk aan 8GB en het RAM geheugen is 1GB. Het is mogelijk om meerdere bestanden op de Upgraded op te slaan. Het is ook mogelijk om grotere gegevens te verzenden en te ontvangen via verbindingen op afstand. U kunt het geheugen nog steeds uitbreiden met een externe microSD-kaart. Ze hebben hetzelfde geheugen geïnstalleerd dat in de normale Blade zat.

6. Bediening en functies

Je kunt de smartglass nu ook via spraakbesturing bedienen. Het grootste verschil hier is de ingebouwde audio in de Upgraded, die verbindingen op afstand en verbale uitwisselingen mogelijk maakt zonder een extra headset. Hij biedt volledige Bluetooth- en WiFi-functionaliteit en heeft ruisonderdrukking tot 95 decibel. Dat laatste was niet beschikbaar op de gewone Blade. Daartoe kan de bril alleen worden gedragen met de interface uitgelijnd op het rechteroog.

7. Camera en display van Vuzix Blade opgewaardeerd

Er zijn nog twee andere softwarematige vernieuwingen. De camera wordt nu geleverd met autoscan. Je hebt een betere fotokwaliteit, want dankzij autofocus heb je geen last van trillen en krijg je een stabiel beeld in HD-kwaliteit. De camera zelf is net als de Blade met een 8MP lens en 720 pixel video. Daarnaast zorgt de Waveguide-implementatie tegelijkertijd voor een verbeterde transparantie en een scherpere interfaceweergave. De technologie maakt AR-weergave op gebogen lenzen mogelijk. Als gevolg hiervan biedt de Upgraded een comfortabeler zicht en een verbeterde AR-ervaring.      
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.